Головна Новини Спорт футбол Мудрик повертається: українець відновився після травми
commentss НОВИНИ Всі новини

Мудрик повертається: українець відновився після травми

Михайло Мудрик може зіграти в наступному матчі проти “Тоттенгема”

3 листопада 2023, 14:36
Поділіться публікацією:

Михайло Мудрик, який через травму пропустив два матчі “Челсі”, повертається до тренувань в загальній групі. Про це повідомляє пресслужба лондонського клубу, передають “Коментарі”.

Мудрик повертається: українець відновився після травми

Мудрик забиває гол. Фото пресслужба ФК "Челсі"

Мудрик відновився після травми

Мудрик пропустив два матчі “синіх”. Спочатку перед матчем з “Брентфордом” (0:2) стало відомо, що українець не потрапив до заявки через травму. Він не встиг відновитися і до гри в Кубку Англійської ліги проти “Блекберна” (2:0). 

Сьогодні як йдеться в повідомленні на сайті ФК “Челсі” Михайло повернувся до повноцінних тренувань з командою. Перед травмою Мудрик набрав хорошу форму забивши 3 м’ячі в 5 останніх матчах за клуб та збірну України. При чому на цей відрізок припали дебютні голи вінгера за обидві команди.

Перші голи за “Челсі”

Після переходу в стан лондонського “Челсі” минулої зими Михайло Мудрик дуже довго не міг відзначитися дебютним голом за “синіх”. Перший гол стався у товариському матчі влітку, а офіційного довелося чекати аж до жовтня коли українець забив у ворота “Фулхема”. Другий гол Мудрик поклав в матчі з “Арсеналом” коли він красиво перекинув воротаря “канонірів”.

Читайте також, що футбольний клуб “Челсі” представив претендентів на звання найкращого голу за жовтень. Серед номінантів є два м’ячі українця Михайла Мудрика.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини