Головна Новини Спорт футбол Лунін назвав дату закінчення контракту з “Реалом” та плани на майбутнє (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Лунін назвав дату закінчення контракту з “Реалом” та плани на майбутнє (ВІДЕО)

Наразі Лунін виграє конкуренцію за позицію основного голкіпера “Реала” у Кепи

8 лютого 2024, 15:18
Поділіться публікацією:








Воротар мадридського “Реала” Андрій Лунін закрив всі питання щодо строку дії свого контракту з клубом, а також поділився баченням свого майбутнього у футболі. Про це стало відомо з інтерв’ю українця для програми El Chiringuito.  

Лунін назвав дату закінчення контракту з “Реалом” та плани на майбутнє (ВІДЕО)

Андрій Лунін. Фото пресслужба ФК Реал Мадрид

У тебе контракт до 2025 року, це так?

— Так, у мене справді контракт до 2025 року. Це і є ідея, це план. Але я навіть не знаю, що може статися.

— Чи хотів би ти залишитися в Реалі?

Звісно що так, це неймовірно коли “Сантьяго Бернабеу” співає твоє ім'я, для мене, хлопця з 30-тисячного містечка. Я ніколи цього не уявляв, це щось з іншого світу, сказав Андрій Лунін.


Читайте також, що відбулася пресконференція між ексчемпіоном світу у трьох вагових категоріях Василем Ломаченком та колишнім абсолютним чемпіоном Джорджом Камбососом. Під час якої було офіційно оголошено про поєдинок між боксерами. Австралієць повідомив як буде готуватися до поєдинку з українцем.

Нагадаємо, що донецький “Шахтар” продовжив контракт із півзахисником команди Георгієм Судаковим. Він є вихованцем академії клубу та одним із ключових хавбеків команди.

Також зазначимо, що форвард збірної України та іспанської “Жирони” Артем Довбик увійшов до топ–5 нападників з найменшою кількістю витрачених хвилин на гол у найкращих лігах Європи.

Сьогодні 8 лютого національна збірна України з футболу дізнається своїх суперників по Лізі націй-2024/2025 в дивізіоні B. Команда Сергія Реброва опиниться у другому кошику під час жеребкування.

Раніше “Коментарі” писали, що у другому півфіналі Australian Open зустрічалися Даяна Ястремська та Чжен Цінь Вень. Попри непоганий старт українки, перемогу у двох сетах та путівку до фіналу здобула представниця Китаю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини