Головна Новини Спорт футбол Лунін може продовжити контракт з “Реалом”: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Лунін може продовжити контракт з “Реалом”: що відомо

В цьому сезоні Лунін провів вісім матчів в Ла Лізі, з яких в 4 відстояв на нуль

18 січня 2024, 16:58
Поділіться публікацією:








Мадридський “Реал” може запропонувати Андрію Луніну новий контракт. Зважаючи на те, що Кепа після закінчення оренди повернеться в “Челсі”, керівництво “вершкових” та сам Карло Анчелотті не проти пролонгувати угоду з українцем, який показує чудову гру в цьому сезоні. Про це повідомляє El Debate. 

Лунін може продовжити контракт з “Реалом”: що відомо

Лунін відбив пенальті. Фото пресслужба ФК "Реал Мадрид"

Термін нового контракту Луніна

В мадридському “Реалі” бачать Андрія Луніна основним голкіпером команди в майбутньому, зважаючи на те, що Тібо Куртуа повернеться після важкої травми тільки в травні коли йому вже буде 32 роки. Як повідомляє джерело 24-річному українцю запропонують новий контракт строком на 5 років, тобто до 2030 року, адже чинна угода спливає у 2025.

Гра в Ла Лізі  

В цьому сезоні Лунін зіграв у восьми матчах іспанської Ла Ліги в яких пропустив лише чотири м’ячі. В чотирьох іграх українець зумів залишити свої ворота “сухими”. Від Whoscored за ці шість матчів в Луніна середня оцінка 7,01, що є досить високим показником. Наприклад, у його конкурента за місце в старті Кепи Аррісабалаги сім пропущених м’ячів в одинадцяти матчах іспанської Ла Ліги при 5 сухих поєдинках. Середня оцінка іспанця – 6,8.


Також зазначимо, що форвард збірної України та іспанської “Жирони” Артем Довбик увійшов до топ–5 нападників з найменшою кількістю витрачених хвилин на гол у найкращих лігах Європи. 

Читайте також, що українська тенісистка Марта Костюк (№37 WTA) дізналась ім’я своєї суперниці в третьому колі Australian Open. На цьому етапі Костюк зіграє проти росіянки Еліни Аванесян (№74 WTA).

Раніше “Коментарі” писали, що колишній чемпіон UFC у важкій вазі Френсіс Нганну проведе свій другий бій в професіональному боксі проти Ентоні Джошуа. Британець на своїй сторінці в Instagram відреагував на анонс та схоже назвав дату поєдинку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини