Головна Новини Спорт футбол Бразилія вперше в історії програла домашній матч у кваліфікації до ЧС: відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Бразилія вперше в історії програла домашній матч у кваліфікації до ЧС: відео

Бразилія зазнала третьої поразки поспіль

22 листопада 2023, 12:12
Поділіться публікацією:








Сьогодні відбувся матч кваліфікації до Чемпіонату світу 2026 між збірними Бразилії та Аргентини. До цього матчу п’ятиразові володарі Кубка світу ніколи не програвали матч кваліфікації до ЧС. Як проходив матч повідомляють “Коментарі”. 

Бразилія вперше в історії програла домашній матч у кваліфікації до ЧС: відео

Мессі під час матчу. Фото з відкритих джерел

Поєдинок між Аргентиною та Бразилією розпочався зовсім не так як очікувалося. Після того, як арбітр вивів команди на поле та відіграли гімни, сама зустріч так і не розпочалася. На трибунах поліція вступила у сутичку з аргентинськими фанатами, які виривали крісла та кидалися ними.

Гравці збірної Аргентини намагалися вгамувати фанатів, але всі їхні спроби були марні. Побачивши безлад, капітан команди Ліонель Мессі вирішив покинути поле разом із своєю командою, що призвело до затримки початку гри на 28 хвилин.

Після вгамування фанатів матч все ж розпочався, і обидві команди продемонстрували рівний футбол. Проте, Аргентина здобула перемогу завдяки голу Ніколаса Отаменді. Це стало першою поразкою Бразилії вдома в історії відбіркових турнірів до чемпіонату світу, перервалась серія з 51 перемоги і 13 нічиїх. Наразі Аргентина лідирує в турнірній таблиці з 15 очками, тоді як Бразилія опинилася на шостому місці зі 7 балами, зазнавши третьої поразки поспіль.


Нагадаємо, що завершилася кваліфікація до Євро-2024, в якій брала участь й Україна. За її підсумками 20 збірних напряму вийшли на Євро. Хто саме вийшов до фінальної частини турніру читайте в матеріалі “Коментарів”.

Читайте також, що в сучасному футболі заробітна плата гравців в топових європейських лігах обчислюється в мільйонах євро на рік. Українцям звичайно цікаво скільки заробляють їхні співгромадяни, які виступають за кордоном. Десятку найбільших контрактів українських футболістів наводить портал Capology, передають “Коментарі”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини