Луческу розповів, хто може стати переможцем Євро-2020

Італія, зі слів тренера Динамо, показала найкращу командну гру

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу висловив своє припущення щодо того, хто стане переможцем Чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020). Про це пише профільне видання sport.ua.

"Італія виграє чемпіонат. Поки що більше всіх мене вразила саме збірна Манчіні. Вони показали більше, ніж будь-хто інший, що є командою", - сказав Луческу.

Також нагадаємо, що 29 червня о 22:00 за київським часом в шотландському Глазго відбудеться матч 1/8 фіналу Чемпіонату Європи з футболу, в якому українська збірна зустрінеться зі збірною Швеції. Згідно з прогнозом букмекерів, збірна нашої країни є аутсайдером майбутнього футбольного поєдинку. Відзначимо, що вперше у своїй історії підопічні Андрія Шевченка змогли вийти з групи на чемпіонаті Європи. Після перемоги Швеції та Іспанії в заключних матчах групи Е збірна України змогла потрапити в четвірку команд, що виходять з третьої позиції. При цьому Швеція набрала сім очок і стала першою в одній групі з Іспанією, Словаччиною та Польщею.

Крім того, на офіційному сайті УАФ назвали ім'я головного арбітра, який розсудить матч 1/8 фіналу плей-офф Чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020) між збірними Швеції та України. Так, стало відомо, що головним арбітром призначили італійця Даніеле Орсато.

Захисник збірної Швеції і Ньюкасла Еміль Крафт напередодні матчу 1/8 фіналу проти України розповів, кого вважає найбільш небезпечним суперником серед підопічних Андрія Шевченка. За словами шведського футболіста, більше всіх в складі української збірної потрібно остерігатися Андрія Ярмоленка.