Головна Новини Спорт футбол Луческу подав у відставку: поразка від "Шахтаря" стала останньою краплею
commentss НОВИНИ Всі новини

Луческу подав у відставку: поразка від "Шахтаря" стала останньою краплею

Мірча Луческу працював із "Динамо" з 2020 року та вигравав чемпіонат та Суперкубок України

3 листопада 2023, 19:32
Поділіться публікацією:

Після сьогоднішньої поразки від "Шахтаря" у матчі Української Прем'єр-ліги з рахунком 0:1, головний тренер "Динамо" Мірча Луческу оголосив про свій відхід з київського клубу. Це рішення було оголошено на пресконференції, повідомляє портал Tribuna.com, передають "Коментарі".

Луческу подав у відставку: поразка від "Шахтаря" стала останньою краплею

Луческу на тренуванні. Фото з відкритих джерел

Всьому приходить кінець. Я віддав 15 років українському футболу, гра проти "Шахтаря" була останньою на чолі "Динамо", — повідомив Луческу.

Матч "Динамо" — "Шахтар"

В першому таймі перевага була здебільшого на боці киян. Вони більше володіли м’ячем та били по воротах, проте забити в підсумку так і не змогли.

На початку другої половини зустрічі “Шахтар” перехопив ініціативу та на 53 хвилині відкрив рахунок. Олександр Зубков після розрізної передачі Невертона пробив поміж ніг голкіпера. Динамівці намагалися відігратися та йшли вперед, проте за увесь другий тайм вони не змогли завдати жодного удару в площину воріт “гірників”. Натомість нападник донеччан Данило Сікан мав чудову можливість подвоїти перевагу своєї команди. Після чудової передачі Георгія Судакова він поклав на замаху Дячука та бив з декількох метрів, проте свою команду врятував Бущан. 

“Шахтар” завдяки цій перемозі підіймається на третю позицію та має один матч в запасі, що теоретично дозволить зайняти першу позицію в разі перемоги. “Динамо” ж залишається на сьомому місці, але може опуститися ще нижче, якщо конкуренти виграють свої матчі на вихідних. В киян залишається дві гри в запасі, але це четвертий матч поспіль УПЛ в якому динамівці не можуть перемогти. Вони програли три з чотирьох останніх ігор.

Читайте також, що Михайло Мудрик, який через травму пропустив два матчі “Челсі” через травму, повертається до тренувань в загальній групі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

еге

3 листопада 2023, 20:15

йому на цвинтар пора


Новини