Головна Новини Спорт футбол Луческу може очолити збірну Румунії
commentss НОВИНИ Всі новини

Луческу може очолити збірну Румунії

На сьогоднішній день національна збірна Румунії залишається без наставника

1 грудня 2021, 20:15
Поділіться публікацією:

У вівторок, 30 листопада, збірна Румунії офіційно залишилася без головного тренера. Як повідомляє румунське видання digisport.ro, у наставника команди Мірел Радою закінчився контракт, а національна федерація футболу не змогла домовитися з тренером про продовження угоди.

Луческу може очолити збірну Румунії

Румунія - фото Sport Pictures

Після останньої розмови з Радою офіційні особи Федерації почали пошук нового тренера, і першим був Георгі Хаджі.

Президент ФРФ Резван Бурляну зустрічався з легендою румунського футболу, проте домовитись не вдалося. Причина в тому, що Хаджі є мажоритарним акціонером клубу "Фарул", а посада селектора першої національної збірної призвела б до конфлікту інтересів.

Після бесіди з Георгієм Резваном Бурляну вирушили до Салоніки на переговори з Резваном Луческу (син Мірча Луческу, тренер грецького "ПАОКу"). Але, як і у разі переговорів із Хаджі, угоди досягнуто не було.

Які варіанти залишились у румунської федерації футболу?

Георге Хаджі та Резван Луческу були першими у списку, до якого увійшли 12 імен тренерів.

Таким чином, у Федерації залишилося 10 варіантів, які були прийняті до уваги: Мірча Луческу, Ангел Йорденеску, Еді Йорденеску, Віктор Піцурка, Космін Олерою, Дан Петреску, Адріан Урсі, Адріан Муту, Ладіслау Болоні та Костель Гилке.

Варто зазначити, що колишній наставник збірної Румунії Мірель Радою розпочав свої обов'язки у вересні 2020 року, зігравши внічию з Північною Ірландією (1:1) у Лізі Націй, і завершив його 14 листопада з рахунком 2:0 у Ліхтенштейні.

Під керівництвом Мірель Редою як тренер Румунія зіграла 20 матчів. Всього у першої команди вісім перемог, чотири нічиї та вісім поразок.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" розповідав про те, за що нагородили Ахметова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини