Головна Новини Спорт футбол Ліга чемпіонів повертається: найсильніші команди Європи гратимуть на межі своїх можливостей
commentss НОВИНИ Всі новини

Ліга чемпіонів повертається: найсильніші команди Європи гратимуть на межі своїх можливостей

За право володіти кубком змагаються 16 команд

10 лютого 2022, 22:50
Поділіться публікацією:

Ліга чемпіонів повертається. Незабаром найсильніші команди Європи гратимуть на межі своїх можливостей, щоб завоювати "вухатий" кубок.

Ліга чемпіонів повертається: найсильніші команди Європи гратимуть на межі своїх можливостей

Ліга чемпіонів - фото із відкритих джерел

Вже наступного тижня футбольні фанати зможуть насолодитись матчами 1/8 фіналу Ліги чемпіонів 2021/2022. Розв'язка великого турніру не за горами, бо які шанси та яких команд найбільш реальні.

"Челсі" — "Лілль" — переможець минулорічного розіграшу Ліги чемпіонів — лондонський "Челсі" — виглядає далеко не найсильнішою командою з тих 16, кому вдалося пробитися до плей-офф. Підопічні Тухеля впевнено пройшли групову дистанцію, але пропустили собі туринський Ювентус.

На першому етапі 1/8 фіналу "аристократи" зіграють проти сенсаційного чемпіона Франції "Лілля". Після стрімкого зльоту французький клуб підстерігло хворобливе падіння: команда знаходиться лише на 11 місці у таблиці.

"Реал" — "ПСЖ" — битва цих двох грандів — це свого роду передчасний фінал Ліги чемпіонів. Обидва титани європейського футболу були серед фаворитів на перемогу в турнірі.

За складом "ПСЖ" вже претендує на те, щоб здобути кубок, але на футбольному полі самої зірковості обмаль. У свою чергу, "Реал" має більший досвід перемог у Лізі чемпіонів, і досить часто фортуна стає на бік вершкових. Карло Анчелотті теж трохи краще контролює команду, ніж Мауріс Почеттіно.

Великі шанси, що кубок Ліги чемпіонів 2021/22 поїде на Туманний Альбіон. Окрім "Челсі" в раунд плей-офф пробилися "Ліверпуль", "Манчестер Сіті" та "Манчестер Юнайтед". І якщо кризовий "МЮ" є досить сумнівним претендентом на те, щоб пройти мадридський Атлетико, то команди Клоппа та Гвардіоли виглядають машинами, зупинити які Інтеру та Спорттингу просто не під силу.

Мюнхенська "Баварія" – ще один грізний колектив, якому передбачають перемогу у Лізі чемпіонів. Левандовскі та компанія навряд чи відчують проблеми від "Зальцбурга", хоча австрійський колектив здатний на вражаючий перформанс, тим більше, що "роттен" останнім часом чимало пропускають.

"Вільяреал" та "Ювентус" — це пара 1/8 фіналу, в якій важко навіть уявити одного з майбутніх переможців Ліги чемпіонів. Ці команди просто не тягнуть на те, щоби розглядати їх як потенційну загрозу амбіціям інших грандів. Хто б тут не переміг, його шлях у турнірі, найімовірніше, фінішує вже у 1/4.

"Бенфіка" Романа Яремчука перебуває у кризі, тому битва з "Аяксом" може стати для "орлів" останньою у Лізі чемпіонів. Амстердамські хлопці завжди готові шокувати грандів, але їхня перемога в турнірі виглядає малоймовірною.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" розповідали про те, що у Бергамо відбулася кубкова "перестрілка" за участю лідера збірної України з футболу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини