Головна Новини Спорт футбол ЛЧ: Зінченко рятує "МС" від сухої поразки, а дублі Мбаппе та Мессі приносять впевнену перемогу "ПСЖ"
commentss НОВИНИ Всі новини

ЛЧ: Зінченко рятує "МС" від сухої поразки, а дублі Мбаппе та Мессі приносять впевнену перемогу "ПСЖ"

Володар "Золотого м'яча" повторив рекорд Роналду, забивши в ЛЧ 38 команд, а Зінченко робить асист

7 грудня 2021, 22:50
Поділіться публікацією:

У вівторок, 7 грудня, відбулися два перші поєдинки останнього туру Ліги чемпіонів у групі А, в яких французький "ПСЖ" приймав на своєму полі бельгійський "Брюгге", а команда Олександра Зінченка "Манчестер Сіті" на виїзді зустрічалася з німецьким РБ "Лейпциг" .

ЛЧ: Зінченко рятує "МС" від сухої поразки, а дублі Мбаппе та Мессі приносять впевнену перемогу "ПСЖ"

Ліга чемпіонів - фото з відкритих джерел

В матчі проти "Лейпцигу" відзначився гравець збірної України Олександр Зінченко. У складі англійців він провів весь поєдинок і взяв участь у забитому голі престижу "МС". Програючи 0:2, на 77-хвилинці українець здійснив прохід своїм лівим флангом і віддав результативну передачу на Ріяда Мареза, який і розмочив сухий рахунок.

У підсумку команда Пепа Гвардіоли поступилася — 1:2. Але ця поразка жодним чином не вплинула на турнірне становище "городян". Англійці з першого місця вийшли до 1/8 фіналу ЛЧ, а "Лейпциг" вирушив до Ліги Європи.

РБ "Лейпциг" – "Манчестер Сіті" – 2:1

Голі: Собослай, 24, Сілва, 71 — Марез, 77

У другому поєдинку гурту "ПСЖ" без проблем розібрався з "Брюгге". Дублем у цьому матчі відзначилися Мбаппе та Мессі. У гостей втішним голом відзначився Рітс.

Варто зазначити, що після цього матчу Мессі повторив рекорд Кріштіану Роналду. Аргентинський нападник забив 38 команд у Лізі чемпіонів. Крім того, Мбаппе став наймолодшим гравцем у ЛЧ, який до 23 років забив 30 голів у турнірі.

Після перемоги парижани слідом за англійцями вийшли з другого місця в 1/8 ЛЧ, а бельгійці, залишившись на останньому місці, не потрапили в єврокубкову весну.

"ПСЖ" — "Брюгге" — 4:1

Голі: Мбаппе, 2, 7, Мессі, 38, 76 (пен) – Рітс, 68

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, хто може покинути "Динамо" та "Шахтар" цієї зими.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини