Головна Новини Спорт футбол 22 мільйони гривень приніс благодійний матч зіграний “Шахтарем”
commentss НОВИНИ Всі новини

22 мільйони гривень приніс благодійний матч зіграний “Шахтарем”

Всі кошти з матчу “Тоттенгем” – “Шахтар” підуть на благодійність

1 листопада 2023, 17:35
Поділіться публікацією:

6 серпня 2023 року відбувся благодійний товариський матч між "Тоттенгемом" та "Шахтарем", на стадіоні "Тоттенгем Готспур" в Лондоні. В підсумку гра принесла дохід у понад 22 мільйонів гривень (або близько 505 тисяч фунтів стерлінгів). Про це повідомляє пресслужба футбольного клубу “Шахтар”, передають “Коментарі”.

22 мільйони гривень приніс благодійний матч зіграний “Шахтарем”

Шахтар перед матчем з Тоттенгемом. Фото з відкритих джерел

Гроші, зібрані під час цього матчу, будуть направлені фондом Shakhtar Social для реалізації різних проєктів, спрямованих на допомогу та підтримку українців, що постраждали внаслідок повномасштабної збройної агресії Росії.

Однак благодійність не закінчується лише цим. ФК "Тоттенгем" та "Шахтар" домовилися про спільний проєкт вартістю 50 тисяч фунтів стерлінгів, спрямований на надання допомоги українським біженцям, які зараз перебувають в Англії.

ФК “Шахтар” висловлює подяку ФК “Тоттенгем” за організацію та проведення на найвищому рівні благодійного матчу, керівництву клубу й усім уболівальникам, які долучилися до збору коштів. Ваша підтримка і солідарність з Україною та українським народом у цей важкий час дуже важливі для нашої країни, – йдеться в повідомленні.

Читайте також, вчора стартував продажу квитків на кваліфікаційний матч чемпіонату Європи 2024 року, де зійдуться національні збірні України та Італії. Цей важливий поєдинок, відбудеться на стадіоні "БайАрена" в німецькому Леверкузені 20 листопада.

Також “Коментарі” писали, що відбулась церемонія вручення “Золотого м’яча-2023”. Його, як багато хто та очікував здобув Ліонель Мессі, а от трофей Копа як найкращому гравцю світу до 21 року дістався півзахиснику “Реала” Джуду Беллінгему.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини