Головна Новини Спорт футбол Кубок Іспанії: де дивитися матч “Валенсії” Яремчука
commentss НОВИНИ Всі новини

Кубок Іспанії: де дивитися матч “Валенсії” Яремчука

Суперник “Валенсії” грає в п’ятому за силою дивізіоні Іспанії

5 грудня 2023, 19:59
Поділіться публікацією:

Сьогодні в рамках 1/32 фіналу Кубка Іспанії з футболу зустрінуться СК “Ароса” та “Валенсія”. За “кажанів” у стартовому складі може вийти Роман Яремчук. Де та о котрій дивитися матч за участю українця читайте в матеріалі “Коментарів”.

Кубок Іспанії: де дивитися матч “Валенсії” Яремчука

Роман Яремчук на тренуванні. Фото з відкритих джерел

Де транслюватимуть матч  

Гру “Ароса” – “Валенсія” можна буде подивитися на платформі Megogo, в розділі “Спорт” або на каналі “Megogo Футбол 3”, при умові якщо у вас є підписки “Максимальна” або “Спорт”. Початок матчу запланований на 22:00.

Перед матчем

“Валенсія” знаходиться на 9 позиції в іспанській Ла Лізі. Свій останній матч “кажани” програли “Жироні” з рахунком 2:1. В 1/64 фіналу Кубка Іспанії “Валенсія” здолала “Логроньєс” 2:0. “Ароса” грає у п’ятому за силою дивізіоні Іспанії. В минулому раунді клуб пройшов “Гранаду” з Ла Ліги, але лише за рахунок технічної поразки.

Більше спортивних новин

Читайте також, що в сучасному футболі заробітна плата гравців в топових європейських лігах обчислюється в мільйонах євро на рік. Топ найбільших контрактів футболістів в іспанській Ла Лізі наводить портал Capology, передають “Коментарі”.

Також зазначимо, що відбулося жеребкування фінальної частини Євро-2024. 21 команда та троє майбутніх переможців плей-оф, серед яких може бути Україна, дізналися своїх суперників.

Нагадаємо, що колишній чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор, схоже зібрався балотуватися у президенти Ірландії. На своїй сторінці в соцмережі X, він спитав своїх фоловерів, кого б вони обрали президентом країни, додавши в один з варіантів своє ім’я.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини