Головна Новини Спорт футбол “Кожен має свої сильні та слабкі сторони”: Артета про помилку Зінченка в матчі з “Вулвз”
commentss НОВИНИ Всі новини

“Кожен має свої сильні та слабкі сторони”: Артета про помилку Зінченка в матчі з “Вулвз”

Олександр Зінченко віддав гольову передачу в матчі минулого туру

5 грудня 2023, 13:29
Поділіться публікацією:

На вихідних в англійській Прем’єр-лізі “Арсенал” переміг “Вулверхемптон” з рахунком 2:1. Всі 90 хвилин в тому матчі відіграв Олександр Зінченко, який віддав гольову передачу, але припустився помилки в моменті з пропущеним м’ячем. Мікель Артета прокоментував гру українця, повідомляє The Athletic.

“Кожен має свої сильні та слабкі сторони”: Артета про помилку Зінченка в матчі з “Вулвз”

Зінченко під час матчу. Фото з відкритих джерел

Головний тренер “канонірів” підтримав Зінченка та сказав, що у всіх є свої сильні та слабкі сторони. 

Ти повинен любити їх такими, якими вони є. Кожен гравець має свої сильні та слабкі сторони. У Алекса сильних сторін набагато більше. Таке трапляється і може статися з кожним гравцем.

Ми повинні отримати урок з цього, тому що є певні зони, де категорично не можна робити певні речі, особливо з урахуванням попередньої фази. От і все. Ми додамо.

Це властиво йому, він може грати на позиції дев’ятки, як атакувальний півзахисник, як вінгер. Він розумний, і його швидкість роботи зашкалює, ви бачите, як він женеться за суперниками, як він пресингує, і в нього є талант знаходити вільні зони та прогалини в невеликих просторах. Я справді щасливий з ним, – зазначив Мікель Артета.

Нагадаємо, що Зінченко в матчі з “Вулвергемптоном” спочатку на 13 хвилині віддав гольову передачу, а на 86 втратив м’яч у своєму штрафному, що призвело до гола. В підсумку “Арсенал” переміг 2:1 та залишився на першій сходинці в АПЛ.

Читайте також, що трансферна сага з переходу Кіліана Мбаппе в мадридський “Реал” триває вже не перший рік. Проте, у 2024 році вона має завершитись, тому що як повідомляє портал Relevo, “королівський клуб” зробить останню спробу підписати зіркового француза.

Також зазначимо, що відбулося жеребкування фінальної частини Євро-2024. 21 команда та троє майбутніх переможців плей-оф, серед яких може бути Україна, дізналися своїх суперників.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://theathletic.com/uk/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини