Головна Новини Спорт футбол Конте, Алегрі, Нагельсманн, Почеттіно та Венгер: топ-5 тренерів, які не захотіли працювати в "Реалі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Конте, Алегрі, Нагельсманн, Почеттіно та Венгер: топ-5 тренерів, які не захотіли працювати в "Реалі"

Після відходу Зідана багато титулованих наставників відмовлялися від пропозицій

6 грудня 2021, 20:35
Поділіться публікацією:

Мадридський "Реал", незважаючи на те, що є одним із найтитулованіших клубів у світі, не завжди розглядається сильними тренерами, як ласий шматочок кар'єрної вершини. Насамперед, посада наставника "вершкових" — це величезний психологічний тиск як з боку керівництва, так і вболівальників. Рrsport.net пропонує згадати, які тренери відмовилися від можливості працювати з "Реалом" і чому.

Конте, Алегрі, Нагельсманн, Почеттіно та Венгер: топ-5 тренерів, які не захотіли працювати в "Реалі"

Реал Мадрид - фото Getty Images

Антоніо Конте

Після своєї успішної роботи на чолі лондонського "Челсі" (у період з 2016 по 2018 рр.), який за нього виграв АПЛ, Конте став дуже затребуваним фахівцем. Саме італієць був одним із пріоритетних кандидатів на цю посаду, після відходу Зідана. Але Конте відмовився від цієї пропозиції. Він просто захотів трохи відпочити після такого тривалого періоду роботи в Лондоні.

Массіміліано Алегрі

Із цим спеціалістом "Ювентус" (починаючи з 2014 року) 5 разів виграв Серію А, а також 4 рази Кубок Італії. Під керівництвом Алегрі "стара синьйора" мала можливість виграти Лігу чемпіонів. Але двічі у фіналі ЛЧ програв із "Юве".

Коли Массіміліано вдруге став головним тренером "Ювентуса" (2021), він розповідав, що йому пропонували посаду наставника в "Реалі". Але він відмовився тому, що в той період Роналду перейшов з мадридського клубу в "Ювентус" — італієць хотів з ним попрацювати.

Юліан Нагельсманн

Нагельсманн – відомий на весь світ німецький тренер, який зумів вивести із дна Бундесліги "Хоффенхайм", а також допоміг команді вперше в її історії кваліфікуватися до Ліги чемпіонів.

Також, молодий фахівець очолював РБ "Лейпциг", а зараз намагається, керуючи мюнхенською "Баварією" здобути собі не лише чемпіонство у Бундеслізі, а й виграти ЛЧ.

Але в 2018 році він міг опинитися в Мадриді. Його запрошували до "Реалу". Причина його відмовила – незнання іспанської мови. А враховуючи, що до початку сезону залишалося лише кілька тижнів, то молодий фахівець вирішив просто перестрахуватися.

Маурісіо Почеттіно

Після відходу Зідана аргентинський тренер був одним із перших у списку на посаду наставника "Реала". Але він відмовився від такої вигідної пропозиції, тому що хотів і надалі продовжувати працювати з лондонським "Тоттенхемом". На той час у Почеттіно зі "шпорами" все було здорово і за результатами, і за грою.

Арсен Венгер

Відомого французького фахівця, який понад двадцять років очолював лондонський "Арсенал", також запрошували (і не раз) попрацювати в Мадриді. Перший раз – у "нульових", а вдруге – у 2018 році.

Венгер пояснював свою відмову тим, що він пообіцяв команді та її керівництву не йти з посади головного тренера, після того, як було збудовано новий стадіон футбольного клубу.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, що бізнес власника "Золотого м'яча" може впасти у Барселоні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини