Головна Новини Спорт футбол Київське "Динамо" у стиковому матчі боротиметься за вихід до 1/8 фіналу Юнацької Ліги чемпіонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Київське "Динамо" у стиковому матчі боротиметься за вихід до 1/8 фіналу Юнацької Ліги чемпіонів

Вже відомий потенційний суперник за продовження єврокубкової весни

8 грудня 2021, 19:50
Поділіться публікацією:

У середу, 8 грудня, відбулися поєдинки заключного туру групового етапу Юнацької ЛЧ. Більшість українських уболівальників (зокрема киян) хвилювала доля молодіжної команди "Динамо". На відміну від своїх старших партнерів та візаві з Донецька, юнацька команда мала всі шанси на прохід до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з першого місця.

Київське "Динамо" у стиковому матчі боротиметься за вихід до 1/8 фіналу Юнацької Ліги чемпіонів

"Бенфіка" - "Динамо" фото fcdynamo.com

Підопічним Костюка, у сьогоднішньому поєдинку потрібно було лише не програти на виїзді португальській "Бенфіці". Вдома "біло-сині" розгромили своїх суперників 4:0, тому особливих проблем не мали зазнати.

На жаль, кияни поступилися португальцям із мінімальним рахунком 0:1. Єдиний гол у цій зустрічі був забитий у "роздягальню" на 44 хвилині. До того ж, кінцівку матчу "Динамо" догравало у меншості. Дві жовті (автоматична червона) отримав Бражко.

"Бенфіка" – "Динамо" 1:0

Гол: Луїш Емір, 44

"Динамо" грало у такому складі: Нещерет, Бенедюк (Танчак, 46), Дячук, Біль, Малюк, Близниченко, Бражко, Яцик, Діалло, Волошин, Горбач (Царенко, 46).

В іншому поєдинку групи аутсайдер "Баварія" несподівано обіграв каталонську "Барселону" 3:2. При тому, що мюнхенці вже на дев'яту хвилину матчу "горіли" 0:2. Проте завдяки дублю Мотики та голу Яніцека "Баварія" зуміла обіграти "синьо-гранатових" і здобути перші три очки на турнірі.

У підсумковій таблиці "Динамо" з 13 очками — другі, а "Бенфіка" завдяки перемозі — посіла перше місце з 15 балами. Третю позицію у групі зайняли футболісти "Барселони", у них 4 очки та останнє місце за мюнхенськими юнаками – 3 очки.

"Баварія" – "Барселона" 3:2

Голи: Яніцек, 21, Мотика, 41, 50 – Гаррідо, 1, Барбера, 9

У підсумку, "Бенфіка" вийшла на пряму в 1/8 фіналу юнацької ЛЧ, а на "динамівців" чекають стикові матчі за вихід. Потенційний суперник киян може потрапити з цього ряду Шляхи чемпіонів:): "Генк" (Бельгія), "Емполі" (Італія), "Жиліна" (Словаччина), "Мітіюлланд" (Данія), "Депортіво" (Іспанія), "Рейнджерс" (Шотландія), "Хайдук" (Хорватія), і "Алкмаар" (Нідерланди).

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, хто може покинути "Динамо" та "Шахтар" цієї зими.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини