Головна Новини Спорт футбол Каталонський клуб продовжує полювання за норвезьким снайпером "джмелів"
commentss НОВИНИ Всі новини

Каталонський клуб продовжує полювання за норвезьким снайпером "джмелів"

Для цього "Барса" може пожертвувати трьома атакуючими гравцями

10 лютого 2022, 20:55
Поділіться публікацією:

Керівництво каталонської "Барселони" продовжує полювання за молодим снайпером дортмундської "Боруссії" Ерлінгом Холандом. Як передає Фандей, "блаугранас" легко можуть розлучитися з трійкою своєї атаки: Мемфіс Депай, Люк Де Йонг і Мартін Брейтуейт.

Каталонський клуб продовжує полювання за норвезьким снайпером "джмелів"

ФК "Барселона" - фото із відкритих джерел

Справа все в тому, що угода зі стрімінговим сервісом Spotify поправила фінансовий стан клубу, але не настільки, щоб підписати контракт із Ерлінгом Холандом, який збирається залишити "Борусію" найближчим літом.

В ідеалі "Барса" збирається зібрати в лінії атаки чергове зіркове тріо. За задумом головного тренера команди Хаві, компанію Ансу Фаті та купленому у Манчестер Сіті Феррану Торресу має скласти саме Холанд. Для цього керівництво каталонського клубу готове пожертвувати Мемфісом Депаєм, Люком Де Йонгом та Мартіном Брейтуейтом.

Усі зазначені гравці мають деякі проблеми, пов'язані з клубом. Приміром, Депай не вписується в тактичну модель Хаві. Термін дії його контракту спливає через рік, а тому "Барселона" намагатиметься продати голландця найближчим літом, щоб хоч щось заробити на його трансфері.

Де Йонг та Брейтуейт влаштовують Хаві своєю самовіддачею та роботою на тренуваннях, але тренер хоче бачити на вістря атаки своєї команди більш майстровитих гравців. До речі, оренда гравця Севільї розрахована до кінця цього сезону.

Варто зазначити, що у поточному розіграші чемпіонату Іспанії Депай, Де Йонг та Брейтуейт забили 13 голів на трьох.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, що став відомим головний кандидат на посаду тренера "Манчестер Юнайтед".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини