Головна Новини Спорт футбол Капітан збірної України перед вирішальним матчем у групі дав обіцянку вболівальникам
commentss НОВИНИ Всі новини

Капітан збірної України перед вирішальним матчем у групі дав обіцянку вболівальникам

Ярмоленко обіцяє віддати всі сили заради своєї заповітної мрії

15 жовтня 2021, 11:16 comments1007
Поділіться публікацією:

Капітан збірної України з футболу Андрій Ярмоленко дав обіцянку вболівальникам віддати всі сили у вирішальному матчі проти Боснії та Герцеговини в заключному турі відбору на ЧС-2022. Про це лідер "синьо-жовтих" написав на своїй сторінці в Instagram, інформує видання "Коментарі".

Капітан збірної України перед вирішальним матчем у групі дав обіцянку вболівальникам

Андрій Ярмоленко. Фото з відкритих джерел

У крайньому матчі збірна України на "Арені-Львів" розчарувала вболівальників нічийним результатом з Боснією і Герцеговиною. Вся Україна чекала від головної команди країни перемоги при підтримці рідних трибун, особливо, коли важливе кожне очко в групі, але, на жаль, "синьо-жовті" здобули лише одне очко.

Засмучений таким результатом Андрій Ярмоленко написав пафосний пост у себе в соцмережі, зазначивши, що залишився всього один крок у цьому відборі, всього один матч.

Хавбек "Вест-Хема" пообіцяв уболівальникам, що українські футболісти, які вийдуть на поле проти Боснії та Герцеговини, віддадуть усі сили заради перемоги, тому що живуть зараз мрією — потрапити в число кращих команд і відправитися захищати честь України на Чемпіонат світу, який прийматиме Катар.

Андрій Ярмоленко також опублікував фото з матчу у Львові, де він і голкіпер Андрій П'ятов були нагороджені пам'ятними подарунками за зіграні 100 матчів за збірну України.

Капітан збірної України перед вирішальним матчем у групі дав обіцянку вболівальникам - фото 2

Зазначимо, 16 листопада збірна України проведе свій останній матч у групі проти Боснії та Герцеговини. Поки що українці розташувалися на другій позиції, але у головних суперників за друге місце боснійців і фінів є ще по одному матчу в запасі.

Читайте раніше на порталі "Коментарі" — журналіст розповів, чому ЧС-2022 тепер може відбутися без нас.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини