Головна Новини Спорт футбол Італія знищила Туреччину в матчі-відкритті Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Італія знищила Туреччину в матчі-відкритті Євро-2020

Збірна Італії перемогла команду Туреччини в стартовому матчі Чемпіонату Європи з футболу-2020

12 червня 2021, 03:02 comments1230
Поділіться публікацією:

Чемпіонат Європи, якого чекали п'ять років, нарешті стартував. Цікаво, що номінальними господарями на римському Олімпійському стадіоні вважалися турецькі футболісти.

Італія знищила Туреччину в матчі-відкритті Євро-2020

Італія-Туреччина (фото з відкритих джерел)

Збірна Італії перемогла команду Туреччини в стартовому матчі Чемпіонату Європи з футболу-2020. Поєдинок групи А на "Стадіо Олімпіко" в Римі закінчився з рахунком 3: 0 на користь "Скуадри адзурри".

На 18-й хвилині Лоренцо Інсіньє обігрався з Берарді і з меж штрафного майданчика завдав обвідного удару — м'яч пролетів поруч з дальньою стійкою. Через чотири хвилини К'єлліні небезпечно бив головою після навісу кутового, проте воротар ефектно витягнув м'яч з-під поперечини. Також на 33-й хвилині свій момент мав Іммобіле, проте його удар головою вийшов трохи неточним.

Як повідомляли раніше навіть ті українці, які не є прихильниками футболу, напевно стежать за тим, що відбувається "форменим" скандалом, пов'язаним з української збірної на Чемпіонаті Євро-2020. Представники УЄФА, прислухавшись до звернення росіян, рекомендували українцям злегка змінити вид екіпіровки, прибравши фразу "Героям слава!". Українська ж сторона продовжує наполягати на нинішньому варіанті спортивній формі, сподіваючись, що в УЄФА прислухаються. Політолог Петро Охотин впевнений, що вітання "Слава Україні! Героям слава!" могло напружити УЄФА тільки через вплив росіян. Експерт упевнений, що вираз "Слава Україні!" є чимось більшим, ніж простим гаслом.  Так само як і друга частина цього привітання.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, якого думки щодо оновленої форми українських футболістів на Євро-2020 вітчизняні експерти. Більше подробиць — у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини