Головна Новини Спорт футбол Іспанський гранд зацікався Довбиком: “Жирона” виставила цінник
commentss НОВИНИ Всі новини

Іспанський гранд зацікався Довбиком: “Жирона” виставила цінник

“Жирона” розглядатиме пропозиції на Довбика від 30 мільйонів євро

9 листопада 2023, 19:00
Поділіться публікацією:

Жирона влітку заплатила майже 8 мільйонів євро на трансфер українського форварда Довбика. З приводу успішності цього переходу було багато скептиків, але зараз Артем є одним з найкращих гравців Ла Ліги, яким зацікавився топ клуб. Про це повідомляє портал El Gol Digital.

Іспанський гранд зацікався Довбиком: “Жирона” виставила цінник

Довбик під час матчу. Фото з відкритих джерел

Загалом, Довбик наразі має на свому рахунку 6 голів та 4 результативні передачі у складі "Жирони", і він є одним із найкращих бомбардирів турніру та на другому місці після Беллінгема за системою гол+пас. Його високий рівень гри та важливість для команди роблять його великим активом. Підписання Довбика стало для “Жирони” вдалим кроком, не лише в спортивному плані, але й в економічному.

Інтерес і трансферні перспективи

Навіть при тому, що ринкова вартість Довбика за даними Transfermarkt поки що залишається на рівні 15 мільйонів євро (останнє оновлення було ще до трансферу в “Жирону), його популярність значно зросла завдяки його грі в команді, яка лідирує в Ла Лізі. Це привернуло увагу декількох топ-клубів, включаючи "Атлетіко".

Якщо Довбик зможе утримати свій високий рівень гри, кілька клубів, у тому числі "Атлетіко", будуть намагатися здійснити трансфер форварда у 2024 році. Однак для цього знадобляться значні фінансові ресурси.”Жирона” розглядатиме пропозиції від 30 мільйонів євро. 

Читайте також, що вчора на Сантьяго Бернабеу відбувся матч між мадридським “Реалом” та “Брагою”. Через пошкодження Аррісабалаги місце у воротах “королівського клубу” зайняв Андрій Лунін. Наразі стало відомо, що Кепа пропустить через травму кілька тижнів



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини