Головна Новини Спорт футбол Шанс для Луніна: Кепа пропустить декілька тижнів через травму
commentss НОВИНИ Всі новини

Шанс для Луніна: Кепа пропустить декілька тижнів через травму

Кепа травмувався перед матчем “Реалу” з “Брагою”

9 листопада 2023, 17:52
Поділіться публікацією:

Вчора на Сантьяго Бернабеу відбувся матч між мадридським “Реалом” та “Брагою”. Через пошкодження Аррісабалаги місце у воротах “королівського клубу” зайняв Андрій Лунін. Наразі стало відомо, що Кепа пропустить через травму кілька тижнів, повідомляє журналіст The Athletic Гільєрмо Раї в соцмережі Х, передають “Коментарі”.

Шанс для Луніна: Кепа пропустить декілька тижнів через травму

Кепа на тренуванні. Фото з відкритих джерел

За інформацією клубу, Кепа пройшов УЗД. Травма є, невелика, але травма. Завтра буде на МРТ. За попередніми даними, у нього невеликий розрив правого абдуктора. Іншими словами, очікується, що він вибуде два-три тижні, – повідомив журналіст.

Гра Луніна

Через травму Кепи Аррісабалаги, за декілька хвилин до початку матчу в стартовому складі на матч 4-го туру Ліги чемпіонів з’явився Андрій Лунін. І вже на 6 хвилині зустрічі йому довелося серйозно вступити у гру. Лукас Васкес порушив правила у своєму штрафному майданчику, за що суддя призначив пенальті. Але Андрій Лунін потягнув удар від Джало в нижній кут воріт.

В підсумку за весь матч роботи в Луніна було не дуже багато. Проте, варто відзначити хорошу гру ногами протягом всіх 90 хвилин та концентрацію на останніх секундах зустрічі. Після подачі з флангу Абель Руїс мав можливість забити гол престижу коли пробивав головою з декількох метрів у протихід українському голкіперу, але Лунін здійснив ще один чудовий сейв. Завдяки впевненій грі Андрія, “Реал” переміг 3:0, а сам українець провів свій перший сухий матч за мадридський клуб в Лізі чемпіонів.

Читайте також, що вже сьогодні луганська “Зоря” проведе свій третій матч в рамках групового етапу Ліги конференцій проти “Маккабі” з Тель-Авіва. Де та о котрій дивитися важливий матч єврокубків, повідомляють “Коментарі”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини