Головна Новини Спорт футбол Інфантіно назвав країну, яка має прийняти наступний ЧС. Вибір шокує
commentss НОВИНИ Всі новини

Інфантіно назвав країну, яка має прийняти наступний ЧС. Вибір шокує

Президент ФІФА їздив в КНДР і хотів би провести футбольний чемпіонат світу в авторитарній країні

22 листопада 2022, 11:20 comments2416
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент ФІФА Джанні Інфантіно в коментарі під час промови до відкриття Чемпіонату світу в Катарі озвучив ідею, щоб наступний ЧС з футболу серед жінок був проведений в Північній Кореї. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на британське видання Daily Mail.

Інфантіно назвав країну, яка має прийняти наступний ЧС. Вибір шокує

Президент ФІФА Джанні Інфантіно. Фото з відкритих джерел

Президент ФІФА, який ймовірно переобереться на третій термін, розповів, що будь-яка країна має право прийняти чемпіонат світу з футболу. Інфантіно стверджує, що це призведе до справжніх змін, які об’єднають світ.

"Тільки залучення може принести справжні зміни. Ми — глобальна організація і хочемо залишатися організацією, яка об’єднує світ", — заявив Інфантіно

Ця промова стала відповіддю на критику ФІФА, яка проводить Чемпіонат світу 2022 в Катарі. Країну неодноразово критикували за порушення прав людина, а деякі організації та компанії бойкотували турнір в країні Близького Сходу.

Джанні Інфантіно розповів, що був в Північній Кореї, адже хотів переконатись чи готова КНДР спільно з Південною Кореєю провести Чемпіонат світу з футболу серед жінок.

"ФІФА — це глобальна футбольна організація. Ми люди з футболу, а не політики, і ми хочемо об’єднати людей", — заявляє футбольний чиновник Інфантіно.

Нагадаймо, що в Північній Кореї діє диктаторський режим Ким Чен Ина, який вже кілька місяців запускає ракети поблизу Південної Кореї та Японії. А також зазначимо, що минулий Чемпіонат світу 2018 року проходив в Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про зухвалу заяву Інфантіно, який закликав перестати вести бойові дії в Україні.

Також "Коментарі" писали про заяву Білого дому, в якій повідомлялось про співпрацю між Росією та Північною Кореєю у постачанні зброї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини