Головна Новини Спорт футбол Хто з футболістів нацзбірної засвітився разом із "кримнашистом" Бастою (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто з футболістів нацзбірної засвітився разом із "кримнашистом" Бастою (ФОТО)

З російським виконавцем вітчизняні спортсмени зустрілися на відпочинку в Туреччині

14 липня 2021, 10:53
Поділіться публікацією:

Багато футболістів після закінчення "Євро-2020" дозволили собі відпочити. Частина з українських гравців нацзбірної відправилися на курорти Туреччини: там був помічений і травмований Артем Бесєдін, і інші його колеги. Не обійшлося і без скандалів — як у випадку Романа Яремчука та Віталія Миколенка, повідомляють "Коментарі".

Хто з футболістів нацзбірної засвітився разом із "кримнашистом" Бастою (ФОТО)

Яремчук та Миколенко на відпочинку в Туреччині зробили фото з Бастою. Фото: Instagram / Миколенко

На особистій сторінці в Instagram Миколенко поділився знімком у сторіз, на якому він і Яремчук позують із російським реп-виконавцем Бастою. Це фото вже викликало бурю обурення серед фанатів.

Хто з футболістів нацзбірної засвітився разом із ”кримнашистом” Бастою (ФОТО) - фото 2

Все тому, що Баста є відомим не тільки завдяки своїм пісням, а й підтримці режиму Путіна, а також анексії Криму Росією. Тривалий час виконавець перебував у так званому "чорному списку" артистів, не маючи можливості в'їжджати в Україну. Однак час його "обмежень" минув, а нової заборони українські правоохоронці не оформили. Це дозволило Басті навіть дати кілька концертів у вітчизняних клубах.

Незважаючи на те, що футболісти нацзбірної ніяк не прокоментували свій вчинок, лише виклали знімок, користувачі Мережі вже вибухнули обуренням.

"Скоро підкатять вибачення", "Бл*. Навіщо так кантачитися?!", "Які ж вони всі, блін, тупі", "Муд*ки поза політикою", "Тепер всі знають, що ці футболісти офіційно слухають гі*но", — це лише невелика витримка з реакцій коментаторів, які незадоволені тим, що трапилося.

Традиційно є і ті, хто заступився за футбольних зірок України. В першу чергу аргументують це тим, що Баста є для багатьох виконавцем юності, тож начебто утриматися від спільного фото було б складно.

"І що, це трагедія? Капець, всі кін*ені! Нехай фоткаются з ким хочуть, Господи!", "Капець, зараз почнеться! Зрада, як вони могли, краще б українську вивчили і т.д.", "Як же заї**ли всі ці приколи... Коли ця маячня закінчиться?", — відзначають ті, хто не бачить у вчинку Миколенка та Яремчука нічого крамольного.

Офіційної відповіді від футболістів на невдоволення уболівальників поки не було.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, хто образив Артема Довбика, які принесли Україні перемогу над збірною Швецією. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, чому фанати вимагають переграти фінальний матч "Євро-2020" між італійцями та англійцями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення


Новини