Головна Новини Спорт футбол Хто став кращим молодим гравцем Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто став кращим молодим гравцем Євро-2020

Півзахисник збірної Іспанії Педрі брав участь у всіх матчах своєї команди на турнірі

12 липня 2021, 15:34
Поділіться публікацією:

Нагороду кращого молодого гравця Чемпіонату Європи з футболу отримав 18-річний півзахисник Іспанії Ода Педрі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на офіційний сайт УЄФА.

Хто став кращим молодим гравцем Євро-2020

Педрі подає серйозні надії (фото з відкритих джерел)

У повідомленні зпзначено, що футболіст зіграв на чемпіонаті всі шість матчів. Відомо, що він перебував на футбольному полі з перших секунд поєдинку і до фінального свистка. Тому він провів три поєдинки по 90 хвилин і три — по 120 хвилин. Ось тільки в грі проти збірної Швейцарії Педрі замінили на 118 хвилині.

Попри свій юний вік, футболіст став не тільки незамінним півзахисником для іспанської збірної, а й прекрасно виявив себе в минулому дебютному футбольному сезоні, де провів 37 матчів, виступаючи за "Барсу". Експерти вже заявляють, що він стане одним з кращих гравців у наступному році.

Крім того, стало відомо, що 18-річний хавбек збирається представляти свою національну збірну на Олімпійських іграх, які відбудуться в Токіо.

За інформацією порталу Transfermarkt, поточний трансфер Педрі становить 70 мільйонів євро.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що Італія стала переможцем Чемпіонату Європи з футболу UEFA EURO 2020.

Збірна Італії здобула кубок Анрі Делоне після серії пенальті й обійшла суперника з рахунком 3:2. Основний час закінчився з рахунком 1:1 — футболіст збірної Англії Люк Шоу забив перший гол на другій хвилині матчу, автором другого голу на 67-й хвилині став італієць Леонардо Бонуччі.

Зазначимо, що Євро-2020 тривало з 11 червня по 11 липня 2021 року. Чемпіонат повинен був відбутися з 12 червня по 12 липня 2020 року, але через пандемію коронавірусу його перенесли на рік. Фінальний матч відбувся 11 липня 2021 року в Лондоні на стадіоні "Уемблі". У ньому зустрілися збірні Італії та Англії, які стали переможцями в півфінальних матчах 6 і 7 липня 2021 року. Вперше в історії чемпіонату збірні грали на стадіонах на території 11 міст 10 країн світу (11 національних асоціацій УЄФА).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини