Головна Новини Спорт футбол Гравець "Динамо" випередив Роналду
commentss НОВИНИ Всі новини

Гравець "Динамо" випередив Роналду

Томаш Кендзьора увійшов до списку футболістів, які провели найбільше ігрового часу

21 грудня 2020, 15:21
Поділіться публікацією:

Захисник футбольного клубу "Динамо" Томаш Кендзьора увійшов в рейтинг гравців, які провели найбільше ігрового часу на полі в 2020 році. Польський футболіст зіграв 3 726 хвилин в офіційних матчах за столичний клуб і збірну.

Гравець "Динамо" випередив Роналду

ФОТО: З відкритих джерел

За даними порталу CIES Football Observatory, Кендзьора розділив 66-е місце в даному рейтингу з гравцем клубу "Манчестер Сіті" Родрі. Більш того, поляк випередив португальського футболіста "Ювентуса" Кріштіану Роналду, який провів на полі 3 668 хвилин.

До слова, Томаш Кендзьора виявився єдиним гравцем у складі українського клубу, який був внесений в даний рейтинг.

Портал повідомляє, що перше місце в списку посів центральний захисник клубу "Манчестер Юнайтед" Харрі Магуайр. Жоден з професійних гравців у 2020 році не провів стільки ігрового часу на полі, як Магуайр — 4 753, що прирівнюється до 53 футбольних матчів.

Як відомо, поляк Томаш Кендзьора увійшов до складу "Динамо" влітку 2017 року, в цілому зігравши в 142 матчах. Тоді ж він вперше зіграв за збірну Польщі. У позаминулому місяці футболіст продовжив контракт із київським клубом до 2024 року.

Раніше видання "Коментарі" повідомляли, що на щорічній церемонії нагородження кращих футболістів, яку проводить Всесвітня федерація футболу був визначений найкращий гравець сезону 2019/2020. Ним став Роберт Левандовскі — польський форвард і гравець німецької футбольної команди "Баварія". На першість в номінації, крім поляка Левандовскі, претендували футболіст "Ювентуса" Кріштіану Роналду і гравець "Барселони" Ліонель Мессі







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини