Головний тренер “Бенфіки” похвалив Трубіна: що сказав наставник

В цьому сезоні Трубін провів 11 матчів в чемпіонаті Португалії

Вчора в 15 турі Португальської ліги “Бенфіка” вдома перемогла “Фамакалікан” з рахунком 3:0. Анатолій Трубін записав на свій рахунок черговий сухий матч. На післяматчевій пресконференції головний тренер “Бенфіки” Роджер Шмідт відзначив прогрес Трубіна.

Ми переживаємо хороший момент. Протягом кількох останніх тижнів ми багато працювали, щоб змінити ситуацію. Гравці завжди б’ються, навіть у складних матчах. Останні три тижні в нас були складні матчі, і ми змогли перемогти в них – це хороший знак. Сьогодні в нас не було багатьох гравців, і нам довелося зробити певні зміни.

У футболі важливо все. Звісно, важливо забивати голи, але треба й добре захищатись. Головне – це захист. Трубін все більше й більше зростає, йому все вдається. Ми завжди можемо розраховувати на нього, коли це потрібно.

В цілому, стабільність у захисті дуже важлива, бо якщо вона є, це означає, що не потрібно забивати багато голів, щоб вигравати матчі. Як я вже казав кілька тижнів тому, ми ще можемо попрацювати над ефективністю в атаці. Наприкінці матчу в нас виникли певні проблеми, пов’язані з тим, що ми забили лише один гол.

Наразі наша гра неідеальна, але ми можемо розраховувати на всіх гравців. Для мене це хороший знак, тому що він означає, що гравці перебувають у хорошій формі, а також те, що командний дух на високому рівні. У новому році ми маємо продовжувати грати саме в такий футбол з таким менталітетом, – зазначив наставник.

Більше спортивних новин

Читайте також, що в головного тренера мадридського “Реала” Карло Анчелотті є приємний “головний біль”, щодо позиції основного воротаря команди. Адже, що Кепа, що Лунін гарно показали себе у цьому сезоні та саджати на лаву запасних це дуже важкий вибір. Тому наставник “вершкових” вирішив проводити ротацію між ними в другій половині сезону.

Також зазначимо, що непереможний український чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) дав коментар з приводу майбутнього поєдинку за титул абсолютного чемпіона проти Тайсона Фьюрі (34-0-1, 24 КО).

Нагадаємо, що мадридський “Реал” у себе в соцмережах та на офіційному сайті повідомив про те, що клуб продовжить співпрацю з головним тренером команди Карло Анчелотті. Попри, контракт, що закінчувався влітку та інтерес до італійця збірної Бразилії, клуб та тренер дійшли згоди щодо продовження співпраці.