Головна Новини Спорт футбол Головні новини футболу за 28 листопада
commentss НОВИНИ Всі новини

Головні новини футболу за 28 листопада

У ТОП-5 футбольних європейських чемпіонатах відбулися деякі зміни серед лідерів

29 листопада 2021, 09:25
Поділіться публікацією:

У неділю, 28 листопада, пройшли цікаві поєдинки в ТОП-5 футбольних європейських лігах. Як передає football24.ua, серед лідерів відбулися певні зміни в турнірних таблицях.

Головні новини футболу за 28 листопада

Футбол - фото з відкритих джерел

В Англії, "Манчестер Юнайтед" після відставки головного тренера Сульшера і під керівництвом виконуючого обов’язки Карікка, зміг добути очко на виїзді. "Червоні дияволи" зіграли 1:1 з лідером чемпіонату лондонським "Челсі". Ця нічия дозволила "Манчестер Сіті", який переграв "Вест Хем" 2:1, піднятися на друге місце і наблизитися до лідера АПЛ.  

У битві за першу сходинку в іспанській Ла Лізі, мадридський "Реал" здолав "Севілью" (2:1) і відірвався від своїх конкурентів. Ще один представник Мадриду, "Атлетіко" розгромив "Кадіс" (4:1) та піднявся на друге місце. "Реал Сосьєдад" поступився з мінімальним рахунком (0:1) середняку ліги "Еспаньйолу", та опустився на третю позицію.

В італійській Серії А, "Наполі" розтрощив римський "Лаціо" (4:0) та вийшов в одноосібні лідери чемпіонату. "Мілан" на своєму полі несподівано поступився "Сассуоло" (1:3) і продовжує перебувати на другому місці.

В чемпіонаті Німеччини леверкузенський "Байєр" впевнено обіграв РБ "Лейпциг" (3:1) і піднявся на третю сходинку Бундесліги.

У Франції, "ПСЖ" зміг вирвати перемогу у аутсайдера чемпіонату "Сент-Етьєна" (3:1). Парижани, несподівано, поступаючись по ходу зустрічі (0:1), зуміли переломити хід гри та здобути залікові три бали. Три гольові асисти на свій рахунок записав Мессі.

Україна

В чемпіонаті УПЛ донецький "Шахтар" з мінімальним рахунком обіграв петровський "Інгулець" (1:0), при цьому київське "Динамо" продовжує перебувати на першому місці в турнірній таблиці. Львівський "Рух" переміг харківський "Металіст 1925" (2:0), а рівненський "Верес" програв ковалівському "Колосу" (0:1).

Ще однією футбольною подією став результат поєдинку "Удінезе" — "Дженоа". Екс-наставник збірної України Андрій Шевченко зміг добути своє перше очко в Серії А. Генуезці, під його керівництвом розписали нульову нічию 0:0.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" розповідав про те, що українці вперше в історії візьмуть участь у столітніх автоперегонах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини