Головна Новини Спорт футбол Гол Миколенко та поразка “Арсенала”: огляд ігрового дня АПЛ
commentss НОВИНИ Всі новини

Гол Миколенко та поразка “Арсенала”: огляд ігрового дня АПЛ

Миколенко забив свій перший гол в сезоні АПЛ

4 листопада 2023, 23:48
Поділіться публікацією:

Сьогодні в Англійській Прем’єр-лізі було зіграно сім матчів 11 туру. Серед них в чотирьох матчах зіграли українці. Втім перемогти вдалося лише “Брентфорду” Ярмолюка, повідомляють “Коментарі”.

Гол Миколенко та поразка “Арсенала”: огляд ігрового дня АПЛ

Матч "Ньюкасла" проти "Арсенала". Фото пресслужба "Арсенала"

Гол Миколенко та розгром “Борнмута”

О 17:00 відбулися одразу три матчі команд в яких є українці. “Евертон” Миколенка вдома приймав “Брайтон”. Вже на сьомій хвилині український захисник відзначився своїм першим голом в цьому сезоні. Спочатку він розпочав атаку відібравши м’яч, а потім сам її і завершив, з другої спроби прошивши голкіпера “Брайтона”. Проте втримати перевагу “іриски” не змогли та пропустили на 84 хвилині, автогол на рахунку Янга. В підсумку 1:1, а Миколенко став найкращим гравцем матчу, отримавши від Whoscored оцінку 7,7. 

Гол Миколенко та поразка “Арсенала”: огляд ігрового дня АПЛ - фото 2

“Борнмут” Забарного поїхав в гості до “Манчестер Сіті” та напевно пожалкував про це. Містяни розтрощили “вишень” 6:1. Забарний відіграв увесь матч та отримав жахливу оцінку за матч (як і вся команда) 5,4. “Брентфорд” Ярмолюка вдома переграв “Вест Хем” 3:2. Українець вийшов на заміну на 78 хвилині. Оцінка 6,1.

Невдача “Арсеналу”

В центральному матчі ігрового дня “Ньюкасл Юнайтед” на “Сент-Джеймс Парк” приймав лондонський “Арсенал”. “Сороки” вийшли вперед на 64 хвилині матчу, забивши дещо спірний гол. VAR дуже довго переглядав цей момент і в підсумку вирішив зарахувати м’яч. Зінченко вийшов на заміну на 73 хвилині та дещо оживив гру “Арсеналу”. Він був активним та намагався загострювати. Проте, в підсумку “Ньюкасл” вистояв та завдав “Арсеналу” першої поразки в цьому сезоні АПЛ. Українець отримав найвищу оцінку серед тих хто з’явився на заміну – 6,5. 

Результати всіх матчів ігрового дня

  • Фулхем – Манчестер Юнайтед 0:1

  • Бернлі – Кристал Пелес 0:2

  • Брентфорд – Вест Гем 3:2

  • Евертон – Брайтон 1:1

  • Манчестер Сіті – Борнмут 6:1

  • Шеффілд Юнайтед – Вулвергемптон 2:1

  • Ньюкасл Юнайтед – Арсенал 1:0


Читайте також, що футбольний клуб “Челсі” представив претендентів на звання найкращого голу за жовтень. Серед семи претендентів перемогу здобув м’яч Михайла Мудрика який він забив у матчі проти “Арсеналу”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини