Головна Новини Спорт футбол Глава УАФ відповів на пропозицію з Росії про проведення матчу зі збірною України
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава УАФ відповів на пропозицію з Росії про проведення матчу зі збірною України

За словами глави УАФ Андрія Павелко, організація поєдинку може розглядатися тільки при наступних обов'язкових умов

26 червня 2021, 01:50 comments1523
Поділіться публікацією:

Глава Української асоціації футболу (УАФ) Андрій Павелко прокоментував пропозицію члена комітету Держдуми РФ з фізичної культури, спорту, туризму і у справах молоді Дмитра Свищева про проведення товариського матчу між збірними двох країн.

Глава УАФ відповів на пропозицію з Росії про проведення матчу зі збірною України

Андрій Павелко (фото з відкритих джерел)

За його словами, організація поєдинку може розглядатися тільки при наступних обов'язкових умов.

"Матч може відбутися після повного відновлення територіальної цілісності нашої держави в межах міжнародно визнаних кордонів. А ще після того, як наші провідні команди, "Шахтар" і "Зоря", а також перший чемпіон і представник України в єврокубках, "Таврія", зіграють матчі чемпіонату України на своїх домашніх стадіонах — на "Донбас Арені" в Донецьку, на "Авангарді" в Луганську, на "Локомотиві" в Сімферополі відповідно. А ще після того, як там зазвучить гімн України, а також гімн Ліги чемпіонів, в якій виступає "Шахтар", а першим представником України була "Таврія", а також гімн Ліги Європи, де нашу країну представляє "Зоря", і за якими так скучили вболівальники Донецька, Луганська і Криму", — цитує Павелко Газета.ru.

Як вважає глава Української асоціації футболу, "поєдинок між збірними України та Росії в такому випадку можна буде організувати на одному з цих стадіонів. Або по черзі на кожному з них".

Як ми повідомляли раніше, легендарний воротар московського ЦСКА і збірної Росії з футболу Ігор Акінфєєв висловився в підтримку української команди на Євро-2020. Про це футболіст розповів в ефірі "коментується. Шоу". Тридцятирічного гравця сподобалося те, як грає наша національна команда. Всупереч хорошого рівня шведам з якими гравцям доведеться зустрітися в 1/8 турніру, Акінфєєв вважає, що збірна України має всі шанси на вихід в наступний етап. Також Акінфєєв відзначив високий рівень гри українського голкіпера Георгія Бущана, назвавши його "топовим".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини