Головна Новини Спорт футбол Футбольний клуб чи музей: яка команда підпише 35-річного нападника Селезньова
commentss НОВИНИ Всі новини

Футбольний клуб чи музей: яка команда підпише 35-річного нападника Селезньова

В клубі розраховують, що досвідчений гравець значно підсилить колектив

16 липня 2021, 09:04
Поділіться публікацією:

Закарпатський "Минай", який через самоліквідацію донецького "Олімпіка" отримав право знову грати в УПЛ хоче підсилитись ще одним віковим гравцем. Про це розповів тренер команди Василь Кобін у своєму інтерв'ю.

Футбольний клуб чи музей: яка команда підпише 35-річного нападника Селезньова

Євгеній Селезньов - фото з відкритих джерел

Наставник ужгородців повідомив, що Євген Селезньов може стати потенційним новачком клубу. Кобін почав переговори з гравцем фактично тоді, коли його звільнили з "Колоса".

"Так, ми на Селезньова розраховуємо. Він до нас приїхав, йому потрібен час, щоби набрати форму, тому що він пів року був поза футболом, займався індивідуально. Звичайно, одна справа працювати самостійно, інша – в колективі. Але я сподіваюся, що він підпише з нами контракт і підсилить Минай в УПЛ. Ми з ним багато разів говорили після того, як він пішов з Колоса. Звичайно, він дуже мотивований. Рекорди – це його особисті амбіції та завдання. Крім того, він хоче грати на високому рівні, щоби припинити розмови про гульки й алкоголікащоб уболівальники перестали говорити про ці моменти. У цьому його мотивація", — говорить Кобін.

Зазначимо, що попередній клуб Селезньова ковалівський "Колос" відмовився від гравця начебто за підривання дисципліни серед молодих футболістів та проблеми з алкоголем. Хоча сам гравець спростовує всі обвинувачення.

Також Селезньов забив 116 голів у чемпіонатах України, більше тільки у Сергія Реброва та Максима Шацьких — по 123. Він хоче стати найкращим бомбардиром в історії турніру, тому продовжує свою кар'єру навіть у поважному для футболіста віці, помітно поступаючись фізичними кондиціями своїм конкурентам.

Минулого сезону "Минай" уже підсилювався віковим гравцем, яким став скандально відомий в Україні 36-річний Артем Мілевський. Проте футболіст не приніс жодної користі для команди, не забивши голів та не зробивши жодного асисту. В кінці футбольного року Мілевський покинув команду та планує продовжувати кар'єру за межами України.

Нагадаємо, що український нападник Роман Яремчук готується до справжнього топ-трансферу вже цього літа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини