Головна Новини Спорт футбол "Ференцварош" - "Динамо": о котрій матч і де дивитися
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ференцварош" - "Динамо": о котрій матч і де дивитися

Кияни в середу зіграють проти команди Сергія Реброва на виїзді

28 жовтня 2020, 10:30 comments1065
Поділіться публікацією:

28 жовтня київське "Динамо" проведе другий матч в нинішньому сезоні Ліги чемпіонів. "Коментарі" розповідають вам передігрових розклади і де можна стежити за трансляцією зустрічі.

"Ференцварош" - "Динамо": о котрій матч і де дивитися

Після стартового ігрового дня в обох суперників немає набраних очок. Підопічні Мірчі Луческу поступилися вдома "Ювентусу" (0:2), а угорці на виїзді не впоралися з "Барселоною" (1:5). Тому дана зустріч важлива в плані боротьби як мінімум за потрапляння в Лігу Європи.

Український клуб напередодні гри зіткнувся з двома важливими кадровими проблемами. Чи не вийдуть на поле основний воротар Георгій Бущан і захисник Віталій Миколенко, у яких діагностовано COVID-19. До слова, у суперника кадрових проблем немає.

Зайвої принциповості даного матчу додає і тренерське протистояння. Сергій Ребров і Мірча Луческу протягом трьох років з'ясовували стосунки в українській прем'єр-лізі, а зараз їх протистояння виходить на міжнародний рівень.

Подивитися матч "Ференцварош" — "Динамо" в прямому ефірі можна на телеканалі "Футбол 2" та медіасерсісі MEGOGO. Стартовий свисток арбітра пролунає о 22.00 за київським часом.

Як раніше повідомляли "Коментарі", донецький "Шахтар" зіграв внічию з "Інтером" в матчі 2-го туру Ліги чемпіонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини