Головна Новини Спорт футбол Європейські експерти підрахували шанси збірної України виграти Євро-2020: на скільки вони великі
commentss НОВИНИ Всі новини

Європейські експерти підрахували шанси збірної України виграти Євро-2020: на скільки вони великі

Найбільші шанси на здобуття європейської першості має збірна Англії

1 липня 2021, 14:27
Поділіться публікацією:

Національна збірна України з футболу має найменші шанси підняти трофей чемпіонату Європи на "Уемблі" 11 липня. Про це повідомляє відома компанія зі збору спортивних даних Gracenote, яка випустила новий звіт про шанси на перемогу для кожної країни за день до початку чвертьфіналу Євро-2020.

Європейські експерти підрахували шанси збірної України виграти Євро-2020: на скільки вони великі

Збірна України на Євро-2020 - фото з відкритих джерел

Як і після групового етапу, Англія залишається головним фаворитом Gracenote на завоювання титулу чемпіона Європи. Жителі Туманного альбіону (наші суперники по чвертьфіналу) мають 26,5% шансів на перемогу завдяки своїй домашній перевазі та легшій турнірній сітці. За даними Gracenote, Україна має лише 3,9% шансів на перемогу в турнірі.

Європейські експерти підрахували шанси збірної України виграти Євро-2020: на скільки вони великі - фото 2

У Бельгії є 24% шанс на восьмий фінал у своїй історії. Італія, суперниця "дияволів" у чвертьфіналі в Мюнхені в п'ятницю ввечері, має 12,5% шансів на перемогу, як і Іспанія.

Згідно Gracenote, найбільш вірогідним фіналом буде поєдинок між Англією і Бельгією (18,6%), за якою слідують Іспанія-Англія (11,8%) і Італія-Англія (11,0%). Gracenote також підрахував шанси Бельгії-Данії (9,9%), Бельгії-Чехії (5,5%) та Бельгії-Україна (5,1%). Найбільш малоймовірний фінал — Швейцарія-Україна (1,6%).

Нагадаємо, що Україна здобула перемогу над Швецією з рахунком 2:1. Протистояння між збірними відбулося на стадіоні "Хемпден Парк" у шотландському Глазго. У чвертьфіналі Євро-2020 наші футболісти виступлять проти англійських. Гра відбудеться 3 липня о 22:00 за київським часом. На думку тренера збірної Андрія Шевченка, українська команда була готова до будь-якого розвитку подій, яке могло статися на шотландському стадіоні. Тренер наших співвітчизників запевняв, що суперник буде зосереджений і сильний, проте й українці — не ликом шиті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.gracenote.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини