Головна Новини Спорт футбол Євро-2020: в УЄФА показали, як виглядатиме м'яч для фінального матчу (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Євро-2020: в УЄФА показали, як виглядатиме м'яч для фінального матчу (ФОТО)

Звичні футбольні «соти» на м'ячі для фіналу Чемпіонату Європи зафарбували різнокольоровими мазками

5 липня 2021, 15:42
Поділіться публікацією:

Попри те, що українська збірна завершила своє перебування у футбольному турнірі "Євро-2020", чимало вболівальників продовжують спостерігати за розвитком подій. Залишилося небагато — дві півфінальних і одна фінальна ігри. У понеділок, 5 липня, представники УЄФА розповіли про дизайн м'яча для фіналу "Євро-2020".

Євро-2020: в УЄФА показали, як виглядатиме м'яч для фінального матчу (ФОТО)

Uniforia Final — м’яч для фінального матчу "Євро-2020". Фото: УЄФА

Відповідне зображення було опубліковано на офіційних сторінках Союзу європейських асоціацій футболу.

Виробником спортивного знаряддя, яким поборються дві найсильніші команди за звання найкращої та титул переможця "Євро-2020", є популярна спортивна компанія Adidas.

М'яч виконаний у срібному кольорі й прикрашений незвичайними геометричними фігурами із використанням різних відтінків. Основні лінії залишилися чорними, проте з боків видно різнокольорові мазки: зелені, рожеві, блакитні та червоні. Звичних "сот" на м'ячі практично не помітно.

Варто зазначити, що у м'яча є і власне "ім'я" — Uniforia Final. Налаштовані на оптимістичний лад вболівальники вже припустили, що ця назва склали зі слів "unicorn" і "euphoria" (з англ. "єдиноріг" та "ейфорія" — ред.).

Дуже багато фанатів футболу оцінили презентований м'яч. Хтось відзначає дизайн в цілому, хтось — ефекти, які спортивному знаряддю надає срібний колір. Особливо уважні навіть знайшли якусь схожість із м'ячем для фіналу "Євро-2004", коли дизайнери також віддали перевагу срібним переливам.

Телеглядачі й уболівальники на трибунах зможуть оцінити зовнішній вигляд м'яча в русі вже 11 липня. Саме тоді в Лондоні відбудеться фінальний матч європейського футбольного чемпіонату. Матчі, в яких визначаться фіналісти, відбудуться 6 і 7 липня також у Великобританії.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, кому, на думку українських уболівальників, дістанеться головний футбольний титул Європи в цьому році. Про припущення щодо переможця "Євро-2020" читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, за що в британській пресі нашого Андрія Ярмоленка після гри з Англією піддали критиці.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини