Головна Новини Спорт футбол Євро-2020: Україна виходить в 1/8 фіналу
commentss НОВИНИ Всі новини

Євро-2020: Україна виходить в 1/8 фіналу

На цій стадії суперником команди Шевченка на 99 відсотків буде перша команда з групи Е (Швеція)

23 червня 2021, 22:00 comments1246
Поділіться публікацією:

Вперше в своїй історії збірна України змогла вийти з групи на чемпіонаті Європи. Після перемоги Швеції та Іспанії в заключних матчах групи Е підопічні Андрія Шевченка зуміли потрапити в четвірку команд, які виходять із третьої позиції.

Євро-2020: Україна виходить в 1/8 фіналу

Євро-2020 (фото з відкритих джерел)

Майже з 99% ймовірністю 29 червня у матчі 1/8 фіналу Україна в Глазго гратиме зі Швецією, яка виграла групу Е.

Швеція забила швидкий гол вже на другій хвилині гри. Ближче до кінця першого тайму Робін Ольсен з-під поперечини воріт відбив удар Петра Зелінські.

Заключна частина гри знову почалася з атак поляків. На 60-й хвилині Швеція забила другий гол. Знову Щесни пробив Форсберга — 2:0. Через хвилину Польща відіграла один м'яч. Роберт Левандовскі потрапив у верхню дев'ятку воріт — 2:1.

На 66-й хвилині поляки забили ще один м'яч, але він був скасований через офсайд. На 84-й хвилині поляки закрутили інтригу. Після удару метрів з восьми Левандовскі зрівняв рахунок — 2:2. У доданий арбітром час Швеція забила переможний гол, який оформив Віктор Классон, — 3:2.

В іншій грі групи Іспанія у ключовій грі рознесла Словаччину з рахунком 5:0.

На цій стадії суперником команди Шевченка на 99% буде перша команда з групи Е (Швеція). Цей матч відбудеться у вівторок, 29 червня, в Глазго.

Один фантастичний відсоток залишається на потрапляння українців у плей-офф на першу команду групи F (Франція, Німеччина чи Португалія).

Раніше ми повідомляли, що аналітик компанії Gracenote Саймон Глів на своїй сторінці в Twitter оцінив шанси третіх команд кожної з шести груп Євро-2020 вийти в 1/8 фіналу.

За даними фахівця, ймовірність виходу української збірної досить висока і оцінюється у 77%. Вище — тільки у збірної Швейцарії, яка вже забезпечила собі вихід у плей-офф, і у третьої команди групи F (там третьою може стати будь-яка з команд квартету).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини