Головна Новини Спорт футбол Євро-2020: Італія виграла групу і може зіграти з Україною в 1/8 фіналу
commentss НОВИНИ Всі новини

Євро-2020: Італія виграла групу і може зіграти з Україною в 1/8 фіналу

У матчі з Уельсом Італія не форсувала подій, але зуміла здобути перемогу з мінімальним рахунком

20 червня 2021, 23:46
Поділіться публікацією:

Італійці виграли свою групу Євро, здолавши в Римі валлійців, і тепер готуються до протистояння в першому раунді плей-офф, найімовірніше, з українцями.

Євро-2020: Італія виграла групу і може зіграти з Україною в 1/8 фіналу

Футбол (фото з відкритих джерел)

Так, збірна Італії в 3 турі групового турніру Євро-2020 здолала команду Уельсу з рахунком 1: 0.

В 1/8 фіналу турніру Італія зіграє з другою командою групи С. Перед грою третього туру на цій позиції знаходиться саме українська команда. Якщо підопічні Андрія Шевченка в матчі з Австрією наберуть хоча б один пункт, то наступна гра синьо-жовтих на турнірі буде саме зі Скуадра Адзурри.

У матчі з Уельсом Італія не форсувала подій, але зуміла здобути перемогу з мінімальним рахунком. Італійці мали перевагу.

Як повідомляли раніше ігрок збірної України після поразки від Нідерландів на Євро-2020 заявили, що матч був цікавим і швидким. Також вони відзначили головні помилки команди в поєдинку. На думку футболістів, було дуже багато моментів в першому таймі і з одного, і з іншого боку. Гравців цитує офіційний сайт УАФ. Своєю чергою головний тренер збірної Андрій Шевченко вважає, що його підопічні пропустили зовсім необов'язковий гол. Шевченко прокоментував використання схеми в три центральні захисники, як в березні проти Франції.

Нагадаємо, футбольні символи України і гасла визнали офіційним. Виконком УАФ одноголосно підтримав пропозицію увіковічити їх у футбольній традиції нашої країни. Згідно з рішенням УАФ, відтепер на всіх офіційних подіях, на заходах за участю представників УАФ на міжнародній арені і в матчах національних збірних можна використовувати не тільки малий герб УАФ у вигляді тризуба з написом "Ukraine", а й великий герб — карту України з Тризубом в центрі, зауважив Павелко, читайте більше в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини