Головна Новини Спорт футбол Євро-2020: Англія вийшла в фінал чемпіонату
commentss НОВИНИ Всі новини

Євро-2020: Англія вийшла в фінал чемпіонату

Англія перемагає - і вперше у своїй історії зіграє у фіналі чемпіонату Європи

8 липня 2021, 01:43
Поділіться публікацією:

У півфінальному поєдинку англійці обіграли збірну Данії в додатковий час завдяки пенальті, і тепер у фіналі зіграють проти Італії. Перший тайм матчу відзначився одним голом. Зміг пробити голкіпера англійців Мортен Хьюлманд. Він на 30-й хвилині забив зі штрафного. Вже через 10 хвилин рахунок зрівнявся.

Євро-2020: Англія вийшла в фінал чемпіонату

Євро-2020 (фото з відкритих джерел)

Другий тайм команди завершили з тим же рахунком. А в додатковий час Англія влаштувала неймовірний штурм. І він приніс свої плоди. Стерлінг впав у штрафному Данії. Більше було схоже на симуляцію, проте рефері порадившись з відео асистентами, призначив пенальті. Кейн підійшов до "точки" і пробив у кут — Шмейхель відбив м'яч! У другому екстратаймі рахунок не змінився. Таким чином, у фіналі Англія зустрінеться з Італією.

Англія перемагає — і вперше у своїй історії зіграє у фіналі чемпіонату Європи.

Нагадаємо, Леонардо Спінаццола подякував своїх товаришів по команді після пенальті Жоржиньйо проти збірної Іспанії, який вивів Італію у фінал Євро-2020. Відео з щирими емоціями футболіста опублікувала його дружина в Instagram. На відео видно, що півзахисник столичної "Роми" і збірної Італії сидить з перемотаною лівою ногою. Як відомо, нещодавно гравець переніс операцію, пов'язану з його недавньої травми. Насолоджуючись перемогою Спінаццола вигукує "Grazie, ragazzi!", Що перекладається як: "Спасибі, хлопці!". В оригінальних сторіз дружини футболіста були опубліковані слова "спасибі за фінал".

Нагадаємо, що італійська федерація футболу оголосила, що лівий захисник їх національної збірної Леонардо Спінаццола отримав розрив ахіллу під час чвертьфінальної перемоги над командою Бельгії на Євро-2020.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини