Головна Новини Спорт футбол “Дякуємо за все, Містере”: “Шахтар” звернувся до Луческу
commentss НОВИНИ Всі новини

“Дякуємо за все, Містере”: “Шахтар” звернувся до Луческу

Вчора після поразки від “Шахтаря” Мірча Луческу подав у відставку

4 листопада 2023, 15:22
Поділіться публікацією:

В 13 турі Української Прем’єр-ліги київське “Динамо” програло “Шахтарю” із рахунком 1:0. Після матчу тренер киян Мірча Луческу подав у відставку та завершив тренерську кар’єру в Україні. Колишній клуб тренера донецький “Шахтар” подякував Луческу за його роботу, йдеться в заяві клубу.

“Дякуємо за все, Містере”: “Шахтар” звернувся до Луческу

Луческу під час матчу. Фото з пресслужба ФК "Динамо" Київ

Мірча Луческу зіграв велику роль у сучасній історії "Шахтаря", ставши символом найуспішнішої ери клубу. За 12 сезонів він разом з командою завоював безліч перемог та здобув 22 трофеї, включаючи 8 титулів чемпіонів України та Кубок УЄФА 2009 року. Під його керівництвом "Шахтар" вийшов на новий рівень і здобув увагу всієї футбольної Європи. 

Окремої поваги заслуговує те, що після початку війни на Донбасі 2014 року та повномасштабного російського вторгнення в лютому 2022 року Мірча Луческу не залишив Україну, а продовжив працювати, допомагати всіма силами українському футболу й підтримувати українців. Цими досягненнями Мірча Луческу назавжди вписав своє ім’я в історію українського футболу і залишає Україну в статусі легенди. Дякуємо за все, Містере, – йдеться в заяві клубу.

Більше спортивних новин

Читайте також, "Коментарі" писали, що футбольний клуб “Челсі” представив претендентів на звання найкращого голу за жовтень. Серед семи претендентів перемогу здобув м’яч Михайла Мудрика який він забив у матчі проти “Арсеналу”.

Також зазначимо, що сьогодні в Англійській Прем’єр-лізі будуть зіграні сім матчів 11 туру. Серед них в чотирьох матчах можуть зіграти українці. Де та о котрій дивитися ці поєдинки повідомляють “Коментарі”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини