Головна Новини Спорт футбол Дружина Кріштіану Роналду привітала зіркового футболіста з днем народження.
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина Кріштіану Роналду привітала зіркового футболіста з днем народження.

Порадіти подарункові вийшла вся родина португальця

8 лютого 2022, 22:45 comments1330
Поділіться публікацією:

Як стало відомо, Джорджина Родрігес подарувала Кріштіану Роналду автомобіль на честь дня народження. Як повідомляє Новини Ю, у суботу, 5 лютого, футболісту виповнилося 37 років, і його дружина вручила йому ключі від нового Cadillac Escalad, вартість якого починається від 200 тисяч доларів.

Дружина Кріштіану Роналду привітала зіркового футболіста з днем народження.

Кріштіану Роналду із дружиною - фото із відкритих джерел

"Вітаю з 37-річчям, любов мого життя. Ми нескінченно любимо тебе. Ти найкращий батько і найкращий партнер, якого Бог тільки міг нам дати. Ти справжній боєць, який заслужив усе хороше, що з тобою трапилося. Ти справжня досконалість і натхнення" , — Написала вона в інстаграмі.

Оцінити подарунок вийшли всією сім'єю: Кріштіану оглянув машину та сів за кермо, а діти розмістилися на задніх сидіннях. Сама Джорджина з'явилася на відео в білій футболці і рожевих спортивних штанах, які не приховують живіт, що підріс.

Роналду на честь дня народження опублікував в інстаграмі спільну фотографію з коханою:

"Життя — це справжні американські гірки. Тяжка робота, величезна швидкість, цілі, яких треба досягти, завищені очікування... Але все врешті-решт зводиться до сім'ї, кохання, чесності, дружби. Це головні цінності", — написав він.

Варто зазначити, що пара разом уже понад п'ять років. Молоді познайомилися у бутику Gucci, де Джорджина працювала консультантом, і вже почали зустрічатися. Як зізнавалася модель у своєму реаліті-шоу під назвою "Я — Джорджина", це було кохання з першого погляду. Пара виховує чотирьох дітей: спільну дочку Алану Мартіну та дітей Кріштіану — двійнят Єву та Матео та сина Кріштіану-молодшого. Незабаром вони знову стануть батьками, у них повинні народитися двійнята — хлопчик і дівчинка.

Як уже розповідали "Коментарі", став відомим перший фіналіст клубного чемпіонату світу з футболу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини