Головна Новини Спорт футбол Довбик претендує на звання гравця місяця в Ла Лізі: як проголосувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Довбик претендує на звання гравця місяця в Ла Лізі: як проголосувати

У двох матчах цього місяця в Ла Лізі Довбик забив 2 м’ячі

22 листопада 2023, 16:11
Поділіться публікацією:

Українець Артем Довбик, який взимку перейшов до іспанської “Жирони”, майже одразу став показувати високий рівень гри та результативності. Тепер в листопаді він претендує на звання найкращого гравця місяця в Ла Лізі, передають “Коментарі”.

Довбик претендує на звання гравця місяця в Ла Лізі: як проголосувати

Довбик під час матчу. Фото з відкритих джерел

Матчі в листопаді

В листопаді в іспанській Прімері Артем Довбик та його “Жирона” зіграли два матчі. В обох випадках були здобуті перемоги, а українець зробив суттєвий внесок у ці результати. Спочатку в матчі з “Осасуною” Артем віддав гольову передачу на перший гол, потім забив сам та знову асистував на Віктора Циганкова, що допомгло його команді виграти в гостях 4:2. В наступному матчі проти важкого суперника “Райо” Довбик зрівняв рахунок вже з передачі Циганкова, а на 65 хвилині після комбінації “Жирони” за участі Циганкова, український форвард пробив з декількох метрів по воротах, голкіпер “Райо” здійснив” чудовий сейв, але на добиванні зіграв Савіо.

Статистика Довбика

Наразі Довбик займає другу позицію в чемпіонаті за системою гол+пас після Джуда Беллінгема. У англійця 12 балів, а в Артема 11. Таким чином за 13 зіграних матчів в Ла Лізі українець забив 7 м’ячів та віддав 4 результативні передачі. Ще один асист Артем зробив у Кубку Іспанії.

Читайте також, що через пошкодження Кепи Аррісабалаги перед матчем з “Брагою” 8 листопада місце у воротах “королівського клубу” зайняв Андрій Лунін. Іспанець мав відновитися після міжнародної паузи, проте як повідомляє журналіст COPE Мігель Анхель Діас, Кепа пропустить ще кілька найближчих ігор.

Нагадаємо, що завершилася кваліфікація до Євро-2024, в якій брала участь й Україна. За її підсумками 20 збірних напряму вийшли на Євро. Хто саме вийшов до фінальної частини турніру читайте в матеріалі “Коментарів”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини