Головна Новини Спорт футбол «До півночі чекали вістей з Еміратів»: збірна України отримала нового тренера не по любові, а всупереч
commentss НОВИНИ Всі новини

«До півночі чекали вістей з Еміратів»: збірна України отримала нового тренера не по любові, а всупереч

Збірна України з футболу отримала нового тренера

18 серпня 2021, 08:55
Поділіться публікацією:

Виконком УАФ всеж вирішив назначити Олександра Петракова на посаду в.о. головного тренера збірної України. Як передає видання "Коментарі", першим про це повідомив відомий спортивний журналіст Ігор Бурбас. Пізніше цю інформацію на своїй сторінці в Facebook підтвердив президент УАФ Андрій Павелко.

«До півночі чекали вістей з Еміратів»: збірна України отримала нового тренера не по любові, а всупереч

Андрій Павелко і Олександр Петраков Фото: Facebook Павелко

Ось тільки призначення головного коуча "синьо-жовтих" виявилося з присмаком якоїсь невизначеності і гіркоти. Багато розмов ходило про те, що саме екс-динамівець Сергій Ребров, у якого діючий контракт з "Аль-Айном", може очолити збірну. Про це писали в ЗМІ, про це говорили спортивні оглядачі, мовляв є бажання у обох сторін — УАФ і самого Реброва. Але в підсумку останнє слово виявилося за маловідомим на європейському континенті "Аль-Айном" з ОАЕ, де не планували відпускати українця і зуміли фінансово Реброва переконати. У підсумку, як написав коментатор Ігор Бурбас: "до півночі в Будинку футболу чекали вістей з Еміратів...".

Новина про призначення Петракова підтвердив глава УАФ Андрій Павелко у себе в Facebook. За його словами, саме Олександр Петраков, Чемпіон світу-2019 зі збірною u-20 буде, тепер готує головну команду країни до ЧС-2022. Також Павелко підтвердив, що працювати Петраков буде з приставкою "в.о.", що вже саме по собі говорить — в УАФ продовжують придивлятися до кандидатів на пост тренера національної команди України, просто затягувати з призначенням більше не можна було, ось і довелося йти на такий вимушений крок.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗМІ назвали ім'я нового тренера збірної України з футболу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини