Головна Новини Спорт футбол «До Євро казав про роботу в клубі, а після Євро клубу не виявилося»: як українці реагують на заяву Шевченка
commentss НОВИНИ Всі новини

«До Євро казав про роботу в клубі, а після Євро клубу не виявилося»: як українці реагують на заяву Шевченка

У соцмережах вчинок Шевченка, який чомусь вирішив пожалітися на непродовження з ним контракту лише через місяць після його завершення, розкритикували

6 вересня 2021, 13:25
Поділіться публікацією:

3 вересня екснаставник національної збірної з футболу Андрій Шевченко зробив заяву про те, що мав намір продовжувати працювати з українською командою, але не отримав запрошення УАФ щодо продовження контракту. В Українській асоціації футболу слова колишнього тренера спростували, надавши документи про запрошення на переговори.

«До Євро казав про роботу в клубі, а після Євро клубу не виявилося»: як українці реагують на заяву Шевченка

Андрій Шевченко. Фото: Sport.ua

У соцмережах вчинок Шевченка, який чомусь вирішив пожалітися на непродовження з ним контракту лише через місяць після його завершення, розкритикували. Зокрема, українці пов’язують заяви екстренера із тим, що він не отримав запрошення попрацювати в європейських клубах, на які розраховував після Євро-2020. 

"До Євро казав про роботу в клубі, а після Євро клубу не виявилось. Потім ще місяць після закінчення контракту мовчав, звіт до закінчення контракту не оприлюднив та не повідомив про бажання продовжити контракт, а тепер вже із ним не продовжили угоду??? Більше питань ніж відповідей... Чому після ЄВРО не заявив про бажання продовжити контракт ???" — зазначає дописувач Владислав Матушак.

«До Євро казав про роботу в клубі, а після Євро клубу не виявилося»: як українці реагують на заяву Шевченка - фото 2

"Є якась повага до нового тренера? Треба було не в носі колупатись, а говорити в липні, або пізніше. Навіщо ці пресконференції у свинячі голоси. В нас сьогодні гра, делікатний момент для збірної, а вони тягнуть увагу на себе і підбурюють суспільство", — вказує користувач Ольга. 

"З усієї поваги до Шеви, але це все глузд і брехня. А просто жлобство від легенди", — вважає Василь. 

«До Євро казав про роботу в клубі, а після Євро клубу не виявилося»: як українці реагують на заяву Шевченка - фото 3

Сума заробітків екснаставника національної збірної, яка ставить 400 млн грн за 5 років, схоже, теж обурила українців. 

"… непогано влаштувався. Сім’ї їхні — там, а тут мільйонні контракти мають на бідній Україні", — написав користувач Микола Швирид. 

«До Євро казав про роботу в клубі, а після Євро клубу не виявилося»: як українці реагують на заяву Шевченка - фото 4

«До Євро казав про роботу в клубі, а після Євро клубу не виявилося»: як українці реагують на заяву Шевченка - фото 5

Загалом українці схильні думати, що Шевченко зробив заяву про нібито наміри продовжити роботу зі збірною через місяць після оголошення ним же про завершення контракту з метою звернути на себе увагу. 

"Шева розраховував, що після ЧЕ на нього посиплються пропозиціі очолити якийсь італійський клуб, тому вирішив залишити збірну, але не так сталося, як гадалося. А тепер ні клубу, нi збiрноi i зараз підіймати це питання вже немає ніякого сенсу", — вважає дописувач Володимир. 

«До Євро казав про роботу в клубі, а після Євро клубу не виявилося»: як українці реагують на заяву Шевченка - фото 6

"Та все зрозуміло сказав. Мені принаймні. Чекав, що похвалять, попросять з короваєм. А не вийшло", — написав Ярослав Макітра. 

Користувачі соцмереж вказують на те, що ситуація вийшла неприємна й констатують, вочевидь, наявність якогось непорозуміння між Шевченком і керівником УАФ Андрієм Павелком, яке екстренеру варто б було врегульовувати одразу, а не місяць потому. 

«До Євро казав про роботу в клубі, а після Євро клубу не виявилося»: як українці реагують на заяву Шевченка - фото 7

«До Євро казав про роботу в клубі, а після Євро клубу не виявилося»: як українці реагують на заяву Шевченка - фото 8

Сьогодні національна збірна з футболу має нового наставника. Ним 18 серпня став Олександр Петраков, який тренував молодіжну збірну України й переміг із командою у Чемпіонаті світу-2019. 

Під керівництвом Петракова українці зіграли внічию сенсаційний матч із чинними чемпіонами світу – збірною Франції на НСК "Олімпійському" 4 вересня.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Шевченко розповів, від кого чекає пропозицій щодо продовження тренерської кар'єри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини