Головна Новини Спорт футбол "Дивно пишатися командою після поразки": слова тренера “Шахтаря” про матч з “Порту”
commentss НОВИНИ Всі новини

"Дивно пишатися командою після поразки": слова тренера “Шахтаря” про матч з “Порту”

Донецький “Шахтар” в надрезультативному матчі поступився “Порту”

14 грудня 2023, 11:23
Поділіться публікацією:

Донецький “Шахтар” завершив виступи в цьому сезоні Ліги чемпіонів. У надрезультативному матчі “гірники” поступилися “Порту” з рахунком 5:3. Після матчу головний тренер “гірників” Маріно Пушич дав пресконференцію. Про це повідомляє пресслужба ФК “Шахтар”.

"Дивно пишатися командою після поразки": слова тренера “Шахтаря” про матч з “Порту”

Пушич з помічником. Фото пресслужба Шахтаря

На жаль, ми програли, а причина дуже проста — вони забили п’ять голів, а ми тільки три. Порту — це дуже хороша команда, яка діє у високому темпі, дуже авантюрна. 

Суперник гарно розпочав, ми гарно відігравалися. Ми навіть домінували в деяких моментах. Але ми все ж припустилися двох-трьох непотрібних помилок. На цьому рівні така кількість помилок — недозволена розкіш.

Через це відігратися було не так легко, але, звісно, ми намагалися це зробити весь час. Особливо в останні 25 хвилин.

Ми справді зробили все, але й вони зробили все. Тому я пишаюся цією командою, дуже молодою командою. Ці поєдинки важливі для процесу навчання молодих гравців, бо тільки так ти можеш отримати цей досвід. 

Я тільки можу сказати, що дуже задоволений зусиллями моїх гравців. Ми досягли дуже важливої мети для клубу і залишаємося у чудовому турнірі — у Лізі Європи, – сказав наставник “гірників”.

Читайте також, що серед вболівальників мадридського “Реала” не вщухають дискусії щодо того хто повинен бути основним воротарем команди. Зараз Кепа відновився після травми, а Лунін провів п’ять досить впевнених матчів за відсутності іспанця. Під постом клуба в соцмережі X вболівальники зробили опитування.

Також, зазначимо, що не вщухають розмови щодо інтересу до півзахисника донецького “Шахтаря” та збірної України Георгія Судакова серед топових європейських клубів. Найбільший інтерес приписують туринському Ювентусу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини