Головна Новини Спорт футбол “Динамо рухається далі”: Суркіс прокоментував відставку Луческу
commentss НОВИНИ Всі новини

“Динамо рухається далі”: Суркіс прокоментував відставку Луческу

В останньому матчі Луческу на чолі клубу “Динамо” поступилося “Шахтарю”

4 листопада 2023, 11:59
Поділіться публікацією:

В 13 турі Української Прем’єр-ліги київське “Динамо” програло “Шахтарю” із рахунком 1:0. Після матчу тренер киян Мірча Луческу подав у відставку. Президент клубу Ігор Суркіс дав коментар з приводу цього, повідомляє пресслужба ФК “Динамо” Київ.

“Динамо рухається далі”: Суркіс прокоментував відставку Луческу

Суркіс на прес-конференції. Фото сайт УПЛ

Мірча Луческу – великий тренер, який багато чого досяг і в українському, і в європейському футболі. Не приховую, його рішення про відставку з посади головного тренера стало для нас несподіванкою. Луческу завжди користувався повагою та довірою нашого клубу, я щиро вдячний Містеру за його роботу в київському “Динамо”. На тому шляху, який ми пройшли разом, були та перемоги, і досягнення, Луческу залишався з клубом у цей тяжкий воєнний час. Проте “Динамо” рухається далі. Найближчим часом ми повідомимо, хто очолить тренерський штаб нашої команди. Завдання, яке я ставлю перед колективом, не змінюється – ми зобов'язані виграти чемпіонат, – сказав Ігор Суркіс. 

Події матчу “Динамо” – “Шахтар”

В першому таймі перевага була здебільшого на боці киян. Вони більше володіли м’ячем та били по воротах, проте забити в підсумку так і не змогли. 

На початку другої половини зустрічі “Шахтар” перехопив ініціативу та на 53 хвилині відкрив рахунок. Олександр Зубков після розрізної передачі Невертона пробив поміж ніг голкіпера. Динамівці намагалися відігратися та йшли вперед, проте за увесь другий тайм вони не змогли завдати жодного удару в площину воріт “гірників”. Натомість нападник донеччан Данило Сікан мав чудову можливість подвоїти перевагу своєї команди. Після чудової передачі Георгія Судакова він поклав на замаху Дячука та бив з декількох метрів, проте свою команду врятував Бущан. 

Читайте також, що футбольний клуб “Челсі” представив претендентів на звання найкращого голу за жовтень. Серед семи претендентів перемогу здобув м’яч Михайла Мудрика який він забив у матчі проти “Арсеналу”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини