Головна Новини Спорт футбол “Динамо” проти “Шахтаря”: стартові склади команд
commentss НОВИНИ Всі новини

“Динамо” проти “Шахтаря”: стартові склади команд

У складі київського “Динамо” відсутній Віталій Буяльський

3 листопада 2023, 17:04
Поділіться публікацією:

Вже розпочинається матч “Динамо” проти “Шахтаря”. Відомі склади команд на поєдинок.

“Динамо” проти “Шахтаря”: стартові склади команд

Матч Динамо проти Шахтаря. Фото з відкритих джерел

Стартові склади команд

Склад “Динамо”: Бущан Г. (В), Тимчик О., Попов Д., Дячук М., Дубінчак В., Бражко В. (К), Шепелєв В., Караваєв О., Шапаренко М., Волошин Н., Беніто.

Склад “Шахтаря” Різник Д. (В), Конопля Ю., Бондар В., Матвієнко М., Азаров І., Степаненко Т. (К), Зубков О., Судаков Г., Криськів Д., Невертон, Сікан Д.

Форма “Шахтаря”

“Шахтар”, після проведених 10 матчів у УПЛ, зараз має 21 очко (різниця забитих та пропущених м'ячів: 20–10), та займає 4-те місце в турнірній таблиці. Попри це, донеччани мають ще 2 гри в запасі, що робить їх потенційними лідерами в чемпіонаті. У попередньому турі, команда, яка зараз керує Маріно Пушич, впевнено перемогла ЛНЗ з рахунком 3:0. Найкращими бомбардирами команди у сезоні є Данило Сікан та Олексій Кащук, які забили по 4 голи.

Нестабільність “Динамо”

“Динамо” провело лише 9 матчів у поточному сезоні УПЛ, з яких 5 перемог, 1 нічия та 3 поразки (різниця м'ячів: 23–15). Команда Мірчі Луческу знаходиться на 7-му місці турнірної таблиці та має 16 очок та має три гри в запасі. Однак в останніх трьох турах “динамівці” зазнали невдач, зазнавши поразок від "Полісся" (2:3) і "Дніпра-1" (0:1), та зігравши внічию з “Колосом” (1:1). Найкращими бомбардирами команди у Прем'єр-лізі є Віталій Буяльський (6 голів), Владислав Ванат (4) та Андрій Ярмоленко (4). Проте останні двоє не візьмуть участі у матчі проти “гірників”: Ванат дискваліфікований, а Ярмоленко травмований.

Історія зустрічей

У чемпіонаті України команди зіграли між собою 70 матчів. “Шахтар” виборов 26 перемог, 19 разів гри завершилися внічию, а “Динамо” перемагало 25 разів. Загальна різниця забитих м'ячів складає 86–84 на користь донецького клубу. За останні 20 матчів між “Динамо” та “Шахтарем” перевага за останніми. “Гірники” перемагали 9 разів, кияни – 7 та ще чотири матчі закінчилися нічиєю. Останній матч між командами відбувся у квітні та завершився внічию 1:1.    

Читайте також, що вже цієї п’ятниці 3 листопада відбудеться головний матч першої половини сезону в Українській Прем’єр-лізі. Київське “Динамо” вдома зіграє проти донецького “Шахтаря”. “Коментарі” розібралися, де можна буде подивитися це історичне протистояння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини