Головна Новини Спорт футбол “Динамо” проти “Шахтар”, чемпіонат Франції та Іспанії: які матчі відбудуться сьогодні
commentss НОВИНИ Всі новини

“Динамо” проти “Шахтар”, чемпіонат Франції та Іспанії: які матчі відбудуться сьогодні

В Україні відбудеться матч “Динамо” проти “Шахтаря”

3 листопада 2023, 11:48
Поділіться публікацією:

Сьогодні у п’ятницю 3 листопада в європейському футболі відбудеться небагато матчів, але є ті які варті уваги. Цікаві матчі є в Іспанії та Франції, а в Україні взагалі відбудеться історичне протистояння “Динамо” проти “Шахтаря”, повідомляють “Коментарі”. 

“Динамо” проти “Шахтар”, чемпіонат Франції та Іспанії: які матчі відбудуться сьогодні

Матч Динамо проти Шахтаря. Фото з відкритих джерел

Ла Ліга

В іспанській Прімері відбудеться цікавий матч з огляду на боротьбу за першу позицію. Мадридський “Атлетіко” поїде в гості до “Лас-Пальмаса”. В разі перемоги команда Дієго Сімеоне зрівняється за набраними балами із “Реалом” та “Жироною”. Проте зробити це буде не так просто, адже в нинішній кампанії менше ніж “Лас-Пальмас” голів пропустили лише самі “матрацники” та мадридський “Реал”. Початок матчу о 22:00. Гру можна буде подивитися на платформі Megogo.

Французька Ліга 1

Сьогодні у Франції відбудеться поєдинок “Парі Сен-Жермен” проти “Монпелье”. Парижани знаходяться на другій позиції в чемпіонаті, а їхні суперники на 11 сходинці. Гра розпочнеться о 22:00, подивитися можна буде на платформі Megogo.

Матч “Динамо” та “Шахтаря”

Перед матчем з “Шахтарем” кияни розташовуються на сьомій позиції в турнірній таблиці УПЛ. Вони вдало стартували, проте в останніх п’яти матчах чемпіонату в них дві поразки, одна нічия та дві перемоги. Також вболівальників “Динамо” засмучує той факт, що команда в останнє перемагала місяць тому. Не можна не згадати й виліт “біло-синіх” з Кубка України” від київської “Оболоні”.

У донецького “Шахтаря” все більш менш стабільно, а головне що в гарному сенсі. Хоча гірники і знаходяться лише на третьому місці за втраченими очками вони лідери. В останніх п’яти матчах донецький клуб тричі переміг, одного разу зіграв внічию та одного разу програв. Також, нещодавно “Шахтар” вийшов до півфіналу Кубка України, здолавши “Вікторію”. 

За останні 20 матчів між “Динамо” та “Шахтарем” перевага за останніми. “Гірники” перемагали 9 разів, кияни – 7 та ще чотири матчі закінчилися нічиєю. Останній матч між командами відбувся у квітні та завершився внічию 1:1.   

Читайте також, що вже цієї п’ятниці 3 листопада відбудеться головний матч першої половини сезону в Українській Прем’єр-лізі. Київське “Динамо” вдома зіграє проти донецького “Шахтаря”. “Коментарі” розібралися, де можна буде подивитися це історичне протистояння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини