Головна Новини Спорт футбол «Динамо» програло «Барселоні», але втрутилася «Баварія»: в українців з'явився шанс
commentss НОВИНИ Всі новини

«Динамо» програло «Барселоні», але втрутилася «Баварія»: в українців з'явився шанс

"Динамо" мінімально поступилося "Барселоні" на виїзді, знову забити не вдалося

21 жовтня 2021, 07:25
Поділіться публікацією:

Досить непроста ситуація склалася в турнірній таблиці групи E ЛЧ. Якщо раніше спортивні оглядачі з упевненістю говорили, що на вихід з групи претендують лише два гранди світового футболу "Баварія" і "Барселона", а "Бенфіці" і "Динамо" доведеться боротися лише за третє місце в групі, то тепер шанс з'явився і українців, і у португальців. Незважаючи на вчорашню поразку з мінімальним рахунком "динамівців" на "Камп Ноу", шанс зачепитися за євровесну у столичного клубу все ж залишився. Його як не дивно подарували німці. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на "Sport.ua".

«Динамо» програло «Барселоні», але втрутилася «Баварія»: в українців з'явився шанс

Динамо зазнало мінімальної поразки від Барселони. Фото з відкритих джерел

Цей шанс, як часто буває в українському футболі, пов'язаний не стільки з грою самих українців, скільки з грою їх суперників. "Динамівці" дійсно зазнали поразки проти "Барселони" у виїзному матчі, але також зазнала розгромної поразки з рахунком 0:4 португальська "Бенфіка". Червона Бундесмашина залишила шанси для "Динамо".

"Баварія" після третього раунду вже фактично гарантувала собі вихід в стадію плей-офф, у неї 9 очок. На другому місці йде "Барселона", у неї лише 4 очка. На третьому місці "Бенфіка" з 3 очками. Ну, і на дні турнірної таблиці "Динамо" з 1 пунктом.

Завдяки вчорашній перемозі "Баварії" над "Бенфікою" у київського "Динамо" залишаються шанси на продовження боротьби навесні, адже "Бенфіка" залишається на відстані однієї перемоги. У "біло-синіх" є хороші шанси зачепитися, якщо не за Лігу чемпіонів, то за продовження виступів в Лізі Європи.

Читайте також на порталі "Коментарі" — "Реал" розгромив "Шахтар" в Києві.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Адександр

21 жовтня 2021, 09:35

На втором месте идет "Барселона", у нее лишь 4 очка... - неправда! у Барселоны 3 очка и она на третьем месте :-)


Новини