Головна Новини Спорт футбол Динамо продовжує «летіти» в Лізі Чемпіонів, мінімально поступившись Барселоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Динамо продовжує «летіти» в Лізі Чемпіонів, мінімально поступившись Барселоні

Кияни мали кілька моментів, але не змогли забити

3 листопада 2021, 08:10
Поділіться публікацією:

Київське "Динамо" на НСК "Олімпійський" не зуміло "роздрукувати" ворота каталонської "Барселони", поступившись будинками з мінімальним рахунком. Таким чином, після чотирьох турів Ліги Чемпіонів кияни залишаються на "дні" турнірної таблиці лише з одним очком, що робить шанси "динамівців" на євровесну примарними. Після такої гри столичного клубу найбільше прикро чути пояснення "ми гідно програли". В останні два роки ми тільки те й робимо, що "гідно програємо". Як передає портал "Коментарі", про це у Facebook пише спортивний оглядач і журналіст Павло Бондаренко.

Динамо продовжує «летіти» в Лізі Чемпіонів, мінімально поступившись Барселоні

Динамо-Барселона. Фото: FC Barcelona

"І це не лише про футбол. У нас по ходу до влади (і не лише у футболі) прийшли високоякісні проФФесіонали. І лише чуєш: у нас корупції немає. Кінець епохи. Правда, коли розмовляєш з футболістами — чуєш, що ніколи такого "триндеця" ще не було. Ось вам картина маслом у 2020 році президент України поставив завдання: не лише відродити клуб "Кривбас", а щоб він грав у Премьєр-Лізі. І гратиме. І усі знають, що лягати перед потягом — собі дорожче. Хіба що Ярославський проти, но тут особливий випадок", – зазначив Бондаренко.

Журналіст додає, у вищому дивізіоні так само. Усім відомо, що "Динамо" стане чемпіоном. Відомо давно. Тому що у нас корупції немає, а є чистий чесний спорт. Власники "Динамо" Суркіс та Кравчук близькі до ОП, але це, як у випадку з "Кривбасом" – "збіг". А, коли за Януковича до цієї організації був близький Ахметов, чемпіоном був "Шахтар".

"От тільки питання: а, чому вони всі "летять" у єврокубках? Дійшло до програшу визнаним "грандам" — казахам, фінам та молдаванам...", – резюмував Павло Бондаренко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — "Динамо" програло "Барселоні", але втрутилася "Баварія".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини