Головна Новини Спорт футбол “Динамо” призначило нового тренера замість Луческу: хто ним став
commentss НОВИНИ Всі новини

“Динамо” призначило нового тренера замість Луческу: хто ним став

Вчора після поразки від “Шахтаря” Мірча Луческу подав у відставку

4 листопада 2023, 13:20
Поділіться публікацією:

В 13 турі Української Прем’єр-ліги київське “Динамо” програло “Шахтарю” із рахунком 1:0. Після матчу тренер киян Мірча Луческу подав у відставку. Сьогодні стало відоме ім’я нового тренера “біло-синіх”. Про це повідомляє пресслужба ФК “Динамо” Київ, передають “Коментарі”.

“Динамо” призначило нового тренера замість Луческу: хто ним став

Олександр Шовковський. Фото з відкритих джерел

Олександр Шовковський, багаторічний голкіпер та легенда "Динамо", який вже виконував обов'язки головного тренера наприкінці минулого сезону, знову призначений в.о. головного тренера команди. Футбольний клуб подякував Луческу за його роботу та представив Шовковського як нового наставника команди.


За результат завжди відповідають головний тренер та його тренерський штаб, ви ж відповідаєте за якість своєї гри. І у вас є певний рівень гри, нижче якого ви не маєте права опускатися, а навпаки прагнути його підвищувати. Містер Луческу вкладав у вас свої сили, знання, досвід. А досяг він багато чого у своєму житті та карʼєрі. Тому я хочу, щоб ви ще раз подякували Містеру за виконану роботу, – звернувся до футболістів Олександр Шовковський.


Під керівництвом Олександра Шовковського у тренерському штабі працюватимуть Еміль Карас, Олег Гусєв та Михайло Михайлов.


Читайте також, що футбольний клуб “Челсі” представив претендентів на звання найкращого голу за жовтень. Серед семи претендентів перемогу здобув м’яч Михайла Мудрика який він забив у матчі проти “Арсеналу”.


Також зазначимо, що сьогодні в Англійській Прем’єр-лізі будуть зіграні сім матчів 11 туру. Серед них в чотирьох матчах можуть зіграти українці. Де і о котрій дивитися ці поєдинки повідомляють “Коментарі”. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини