Головна Новини Спорт футбол "Динамо" - "Барселона": о котрій матч і де дивитися
commentss НОВИНИ Всі новини

"Динамо" - "Барселона": о котрій матч і де дивитися

Поєдинок відбудеться в Києві у вівторок

24 листопада 2020, 14:04 comments1800
Поділіться публікацією:

У вівторок, 24 листопада, київське "Динамо" зіграє зустріч 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Барселони". "Коментарі" розповідають про передматчеві розклади і де можна стежити за грою.

"Динамо" - "Барселона": о котрій матч і де дивитися

Кияни після трьох турів задовольняються лише одним і очком і займають передостаннє місце в групі. Звичайно, при таких розкладах розраховувати на прохід далі в Лізі чемпіонів неймовірно складно, але потрібно зосередитися на путівці в Лігу Європи. У Мірчі Луческу традиційні кадрові проблеми через COVID-19. Втрати Сидорчука, Циганкова і Родрігеса істотні, але Де Піна, Вербич, Шапаренко та Буяльський здатні зіграти не менш активно.

"Барселона" ж в Києві вирішила відпочити, і привезла відверто резервний склад. Чи не буде навіть головної зірки світового футболу Ліонеля Мессі, якого також вирішили залишити вдома. Крім нього, не зіграють де Йонг, Піке, Бускетс, Роберто, Фаті. І це тільки гравці основи.

Матч пройде в Києві на НСК "Олімпійський". Початок — о 22.00. Пряму трансляцію гри можна подивитися на телеканалі "Футбол 2" і стрімінговій платформі Megogo.

Як раніше повідомляли "Коментарі", матч між збірними України та Швейцарії в Лізі націй не відбувся.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини