Головна Новини Спорт футбол День Євро-2020: Італія, Уельс і Росія вийшли переможцями в своїх матчах
commentss НОВИНИ Всі новини

День Євро-2020: Італія, Уельс і Росія вийшли переможцями в своїх матчах

Першими грали Фінляндія з Росією

17 червня 2021, 02:21 comments2552
Поділіться публікацією:

У сьомий день Чемпіонату Європа-2020  відбулось три матчі — переможцями з них вийшли Італія, Уельс і Росія. Про це йдеться в трансляції матчів.

День Євро-2020: Італія, Уельс і Росія вийшли переможцями в своїх матчах

Євро-2020 (фото з відкритих джерел)

Першими грали Фінляндія з Росією.

Росіяни пропустили вже на третій хвилині, проте, після перегляду повтору, гол скасовували через офсайд. За кілька хвилин травму отримав захисник РФ Маріо Фернандес. Росіяни забили гол в додатковий час першого тайму — Олексій Андрійович Міранчук влучив у дальню дев'ятку — 0: 1. У другому таймі Фінляндія не змогла відігратися.

У наступному матчі Уельс переміг Туреччину з рахунком 2: 0.

На 42 хвилині Гарет Бейл навісом в штрафну вивів Аарона Ремзі на побачення з воротарем — 1: 0.

На п'ятій компенсованій хвилині забив Коннор Робертс — і знову завдяки Ассіст Гарета Бейла.

Як повідомляли раніше, в очікуванні одного з найбільших футбольних свят в Укрпошті презентували нову поштову марку, яку випустили спеціально до Чемпіонату Європи з футболу. Стало відомо, що тираж марки — 140 000 примірників і номіналом F (еквівалент сімнадцяти гривень). У відомстві також розповіли про дизайн зображення. По-цьому, головні елементи, зображені на марці — це частинки концепції візуального дизайну UEFA EURO 2020 TM. Міст, який зображений — це символ зв'язку, уболівальників і офіційний Кубок Анрі Делоне. Поштову марку можна придбати онлайн і в кожному відділенні Укрпошти.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що в UEFA прийняли остаточне рішення про те, якою буде форма збірної України з футболу. Гасло "Героям Слава" залишиться, але з деякими дизайнерськими змінами. Таке рішення було прийнято під час переговорів. Українські футболісти матимуть такий дизайн тільки на Євро-2020.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини