Головна Новини Спорт футбол Чому збірна Іспанії користується послугами психолога
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому збірна Іспанії користується послугами психолога

Один із лідерів команди не зможе зіграти в матчі проти Італії

6 липня 2021, 08:33
Поділіться публікацією:

Напередодні матчу з командою Італії тренер національної збірної Іспанії Луїс Енріке Мартінес дав пресконференцію, де розповів про настрій команди перед півфіналом Євро-2020. Про це повідомляє Mundo Deportivo.

Чому збірна Іспанії користується послугами психолога

Збірна Іспанії - фото з відкритих джерел

Наставник іспанців заявив, що дуже щасливий зіграти з Італією, адже у нього залишилися хороші спогади про перебування в цій країні, коли він ще футболістом грав у складі "Роми".

"Якщо ми виграємо, це буде відмінною новиною для нас, але якщо Італія переможе справедливо, я стану ще одним фанатом Італії у фінал", — сказав Мартінес.

Що стосується менталізаціі перед півфінальним поєдинком, Луїс Енріке підкреслив, що з цим в команди все добре і його підопічні готові дати бій на футбольному полі.

"У нас повинна бути правильна і необхідна мотивація, щоб не нервувати. Для цього у нас є психолог Хоакін Вальдес", — розповів тренер.

Також Мартінес підтвердив відсутність Пабло Сарабії в грі проти Італії через невелику м'язову контрактуру, яку він отримав ще в матчі чвертьфіналу. Тренер збірної Іспанії вважає, що на результат матчу серйозно вплине кількість контролю м'яча: "хто виграє битву за м'яч — пройде в фінал".

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, кому, на думку українських уболівальників, дістанеться головний футбольний титул Європи в цьому році. Про припущення щодо переможця "Євро-2020" читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, за що в британській пресі нашого Андрія Ярмоленка після гри з Англією піддали критиці. Подробиці переглядайте за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини