Головна Новини Спорт футбол Чому збірна Чехії розкритикувала місце проведення їхнього матчу у чвертьфіналі Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому збірна Чехії розкритикувала місце проведення їхнього матчу у чвертьфіналі Євро-2020

Гравці та тренерський штаб чехів незадоволені проведенням чемпіонату Європи в Азії

2 липня 2021, 15:38 comments1548
Поділіться публікацією:

Футболісти Чеської Республіки не приховують свого дискомфорту з приводу того, що їм доводиться грати чвертьфінал чемпіонату Європи проти Данії в далекому Азербайджані. Про це повідомляє Mundо Deportivo.

Чому збірна Чехії розкритикувала місце проведення їхнього матчу у чвертьфіналі Євро-2020

Збірна Чехія - фото з відкритих джерел

Сьогодні, 2 липня, напередодні матчу зі збірною Данії, представники східної Європи вперше вийдуть на поле Бакинського олімпійського стадіону, де проведуть передматчеве тренування.

Відзначимо, що Баку, як місце проведення матчів Євро-2020, неодноразово піддавалося критиці з боку гравців і тренерського штабу Чехії. Після перемоги над Нідерландами, що означало для команди вихід у чвертьфінал, нападник Патрік Шик розкритикував це рішення Європейської футбольної асоціації, назвавши його "божевіллям". Також про своє невдоволення відкрито заявляв півзахисник команди Міхал Саділек.

"Я скажу за всіх: грати в чвертьфіналі чемпіонату Європи між Чехією і Данією в азіатській країні — це невдале рішення. У ньому немає ніякого сенсу", — заявив Саділек.

Зазначимо, що завтра температура в Баку досягне 35 градусів тепла. Крім того, представники Чехії не очікують великої кількості своїх уболівальників на стадіоні, які були дуже численними в 1/8 фіналу проти Нідерландів, зіграному на Puskás Aréna в Будапешті.

Нагадаємо, що у Чехії є 4,6% шанс на вихід в довгоочікуваний фінал Європейського турніру. Данія, суперниця чехів у чвертьфіналі в Баку в цю суботу, має 10,3% шансів на перемогу в Євро-2020.

Раніше портал "Коментарі" писав, що головний тренер "Динамо" Мірча Луческу припустив, хто може стати переможцем Чемпіонату Європи з футболу. Він вважає, що кубок отримають італійці, які змогли продемонструвати найкращу командну гру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини